Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kozaklı Belediyesi parklarda bakım çalışmaları yapıyor

İLÇELER 12.07.2019 - 16:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kozaklı Belediyesi parklarda bakım çalışmaları yapıyor

Kozaklı Belediyesi tarafından ilçede bulunan park ve bahçelerde bakım, onarım çalışmaları devam ediyor.
  Kozaklı Belediye Başkanı Mehmet Akif Kabukçuoğlu tarafından yapılan çalışmalar sonrasında Kozaklı ilçe genelinde park ve bahçeler bakım ve onarım çalışmaları başladı. Bu kapsamda ilçede bulunan Hilmi İşgüzar Parkında bulunan çocuk oyun parkı yumuşak zemin uygulaması tamamlanırken çocuk oyun grubu açık ve fitness aletleri eklenerek hizmete açıldı.   Kozaklı Belediye Başkanı Aki Kabukçuoğlu açıklamasında, “ 31 Mart seçimlerinin ardından belediye olarak kollarımızı sıvadık ve ilçemiz için 7 gün 24 saat çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu kapsamda ilçemizin önemli eksiklerinden biri olarak görmüş olduğumuz çocuk oyun parklarını yenilemenin yanı sıra çocuklar oyunlarını oynarken ailelerin de eğlenceli zaman geçirmeleri amacıyla fitness aletlerini hizmete açtık” dedi.  
Kozaklı Belediyesi tarafından ilçede bulunan park ve bahçelerde bakım, onarım çalışmaları devam ediyor.

 

Kozaklı Belediye Başkanı Mehmet Akif Kabukçuoğlu tarafından yapılan çalışmalar sonrasında Kozaklı ilçe genelinde park ve bahçeler bakım ve onarım çalışmaları başladı. Bu kapsamda ilçede bulunan Hilmi İşgüzar Parkında bulunan çocuk oyun parkı yumuşak zemin uygulaması tamamlanırken çocuk oyun grubu açık ve fitness aletleri eklenerek hizmete açıldı.

 

Kozaklı Belediye Başkanı Aki Kabukçuoğlu açıklamasında, “ 31 Mart seçimlerinin ardından belediye olarak kollarımızı sıvadık ve ilçemiz için 7 gün 24 saat çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu kapsamda ilçemizin önemli eksiklerinden biri olarak görmüş olduğumuz çocuk oyun parklarını yenilemenin yanı sıra çocuklar oyunlarını oynarken ailelerin de eğlenceli zaman geçirmeleri amacıyla fitness aletlerini hizmete açtık” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.