Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kozaklı Belediyesinden Duyuru

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2014 - 20:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kozaklı Belediyesinden Duyuru

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir ili genelindeki belediyeler torba yasa ile çıkarılan kamuya borcu bulunanların borçlarını ödeme imkanı sağlayan yapılandırmadan yararlanmaları çağrısında bulunuyor.   Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven tarafından yapılan açıklamada belediyeye emlak vergisi ya da su borcu bulunanların söz konusu yapılandırma imkanından yararlanmaları tavsiyesinde bulunuldu.   Başkan Güven, “Belediyemize geçmiş yıllara ait emlak ve su borcu bulunanların 6552 sayılı yasa kapsamında borçlarını yapılandırmak isteyenlerin Borç Yapılandırma Dilekçesini doldurarak belediyeye elden teslim etmeleri gerekmektedir” dedi.
NEVŞEHİR(MHA) Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir ili genelindeki belediyeler torba yasa ile çıkarılan kamuya borcu bulunanların borçlarını ödeme imkanı sağlayan yapılandırmadan yararlanmaları çağrısında bulunuyor.
 
Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven tarafından yapılan açıklamada belediyeye emlak vergisi ya da su borcu bulunanların söz konusu yapılandırma imkanından yararlanmaları tavsiyesinde bulunuldu.
 
Başkan Güven, “Belediyemize geçmiş yıllara ait emlak ve su borcu bulunanların 6552 sayılı yasa kapsamında borçlarını yapılandırmak isteyenlerin Borç Yapılandırma Dilekçesini doldurarak belediyeye elden teslim etmeleri gerekmektedir” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.