Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kozaklı'da husumetlisinin aracını kundaklayan 1 kişi yakalandı

ASAYİŞ 13.03.2019 - 13:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kozaklı'da husumetlisinin aracını kundaklayan 1 kişi yakalandı

Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde park halindeki aracı kundaklayan bir kişi polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.
  Edinilen bilgilere göre, Kozaklı ilçesinde gece geç saatlerde park halindeki kamyonet kimliği kişi veya kişilerce kundaklandı. Araç sahibinin polis ekiplerine haber vermesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri kundaklama ile ilgili geniş çaplı araştırma yaptı. Çevrede bulunan güvenlik kameralarının incelenmesi sonrasında aracı kundaklayan şahıs belirlendi. Polis ekipleri tarafından aracı kundaklayan R.Ş. yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde araç sahibi ile daha önceden bir husumeti olduğunu bu yüzden aracı yaktığını itiraf eden R.Ş. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.   Adliyeye sevk edilen R.Ş.’ye adli işlem yapıldığı öğrenildi.
Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde park halindeki aracı kundaklayan bir kişi polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Kozaklı ilçesinde gece geç saatlerde park halindeki kamyonet kimliği kişi veya kişilerce kundaklandı. Araç sahibinin polis ekiplerine haber vermesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri kundaklama ile ilgili geniş çaplı araştırma yaptı. Çevrede bulunan güvenlik kameralarının incelenmesi sonrasında aracı kundaklayan şahıs belirlendi. Polis ekipleri tarafından aracı kundaklayan R.Ş. yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde araç sahibi ile daha önceden bir husumeti olduğunu bu yüzden aracı yaktığını itiraf eden R.Ş. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Adliyeye sevk edilen R.Ş.’ye adli işlem yapıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.