MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kozaklı’da İhtiyaç Olan Çiçekçilik Açıldı

İLÇELER 10.04.2017 - 00:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kozaklı’da İhtiyaç Olan Çiçekçilik Açıldı

Nevşehir Kozaklı ilçesinde Oktay Arslan tarafından AL&EY Çiçekçilik ve Organizasyon işyeri açıldı.
Nevşehir Kozaklı ilçesinde Oktay Arslan tarafından AL&EY Çiçekçilik  ve Organizasyon işyeri açıldı.   Kozaklı Kaplıcalar Caddesi üzerinde açılan çiçekçilik dükkânı Kozaklı ilçesinde bir ihtiyacı gidererek vatandaşlara hizmet vermeye başladı.   İşletme sahibi Oktay Arslan, Kozaklı’da çiçekçilik sektörüne yeni bir boyut getireceklerini söyleyerek, çiçekçilik sektörünü sadece satış odaklı değil, halkımızın çiçek ve çiçek yetiştiriciliği konusunda eğitilmesi için de çalışacaklarını ve ilçemizde çiçek kültürünü daha da yaygınlaştırabilmek için mücadele edeceklerini söyledi.   Oktay Arslan, dükkânında bulunan çiçekleri doğrudan aracısız seradan taze olarak getireceklerini söyleyerek “Bu durum müşterilerimize hem kaliteli bir ürün sunulmasını hem de ürünün müşteriye daha ucuza mal olmasını sağlayacaktır” dedi.   Dükkanında her çeşit canlı ve yapay çiçek olmak üzere kesme çiçek ve diğer çiçek türlerinin de bulunduğunu söyleyen Atalay, çiçek satışı haricinde buket, çelenk, aranjman yapımı, gelin arabası süslemesi organizasyonlar, düğün-nişan nikah şekerleri, hediyelik eşya gibi hizmetlerin de verileceğini belirtti.        
Nevşehir Kozaklı ilçesinde Oktay Arslan tarafından AL&EY Çiçekçilik ve Organizasyon işyeri açıldı.

Nevşehir Kozaklı ilçesinde Oktay Arslan tarafından AL&EY Çiçekçilik  ve Organizasyon işyeri açıldı.

 

Kozaklı Kaplıcalar Caddesi üzerinde açılan çiçekçilik dükkânı Kozaklı ilçesinde bir ihtiyacı gidererek vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

 

İşletme sahibi Oktay Arslan, Kozaklı’da çiçekçilik sektörüne yeni bir boyut getireceklerini söyleyerek, çiçekçilik sektörünü sadece satış odaklı değil, halkımızın çiçek ve çiçek yetiştiriciliği konusunda eğitilmesi için de çalışacaklarını ve ilçemizde çiçek kültürünü daha da yaygınlaştırabilmek için mücadele edeceklerini söyledi.

 

Oktay Arslan, dükkânında bulunan çiçekleri doğrudan aracısız seradan taze olarak getireceklerini söyleyerek “Bu durum müşterilerimize hem kaliteli bir ürün sunulmasını hem de ürünün müşteriye daha ucuza mal olmasını sağlayacaktır” dedi.

 

Dükkanında her çeşit canlı ve yapay çiçek olmak üzere kesme çiçek ve diğer çiçek türlerinin de bulunduğunu söyleyen Atalay, çiçek satışı haricinde buket, çelenk, aranjman yapımı, gelin arabası süslemesi organizasyonlar, düğün-nişan nikah şekerleri, hediyelik eşya gibi hizmetlerin de verileceğini belirtti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.