Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kozaklı'da Şehitlerimizle Sabah Namazında Buluşalım Programı

İLÇELER 18.03.2017 - 13:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kozaklı'da Şehitlerimizle Sabah Namazında Buluşalım Programı

Kozaklı’da Ak Gençlik ve Ülkücü Gençlikten "Şehitlerimizle sabah namazında buluşalım" programı yapıldı.
Kozaklı’da Ak Gençlik ve Ülkücü Gençlikten "Şehitlerimizle sabah namazında buluşalım" programı yapıldı.   Kozaklı’da 18 Mart Çanakkale Zafer'inin 102. Yılı dolayısıyla Ak parti Kozaklı İlçe Başkanı Fatih Aral, Kozaklı Gençlik Kolları Başkanı Esat Yıldız,Kozaklı Ülkü Ocakları Başkanı Burak Künkör ve Kozaklı İlçe Müftüsü Rahmi Yiğit öncülüğünde "Şehitlerimizle sabah namazında buluşalım" programı düzenlendi.   Kozaklı İlçesinde 18 Mart Çanakkale Zafer'inin 102. Yılı dolayısı ile Merkez camide sabah namazının ardından Şehitlerin ruhu için Kuran'ı Kerim okundu, tekbirler, tehliller, salat-ü selamlar getirilerek ve okunan onlarca hatimlerin duası yapılarak ruhları şad edildi.   Sabah namazından sonra cemaate Ak Parti Kozaklı Gençlik Kolları ve Ülkü Ocakları tarafından kahvaltı ikramında bulunuldu.   Bu konuda açıklama yapan Ak Parti Kozaklı İlçe Başkanı Fatih Aral, "Aziz Türk milletinin asil evlatları, 102 yıl önce 7'den 70'e gözünü kırpmadan canını, kanını, malını feda ederek Türk milletinin kurtuluş ışığı olan ve tarihi yeniden yazan Çanakkale şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Şehitlerimiz için düzenlenen programda Kuran'ı Kerim okundu, tekbirler, tehliller, salat-ü selamlar getirildi ve okunan yüzlerce hatimlerin duası yapıldı" dedi.   Ak Parti Kozaklı İlçe Başkanlığı ve Kozaklı Ülkü Ocakları’nın hazırlamış olduğu 18 Mart Çanakkale Zafer'inin 102. yılı programına İlçe Başkanı Fatih Aral İlçe Müftüsü Rahmi Yiğit, Kozaklı Gençlik Kolları Başkanı Esat Yıldız, Kozaklı Ülkü Ocakları Başkanı Burak Künkör, din görevlileri, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.  
Kozaklı’da Ak Gençlik ve Ülkücü Gençlikten "Şehitlerimizle sabah namazında buluşalım" programı yapıldı.

Kozaklı’da Ak Gençlik ve Ülkücü Gençlikten "Şehitlerimizle sabah namazında buluşalım" programı yapıldı.

 

Kozaklı’da 18 Mart Çanakkale Zafer'inin 102. Yılı dolayısıyla Ak parti Kozaklı İlçe Başkanı Fatih Aral, Kozaklı Gençlik Kolları Başkanı Esat Yıldız,Kozaklı Ülkü Ocakları Başkanı Burak Künkör ve Kozaklı İlçe Müftüsü Rahmi Yiğit öncülüğünde "Şehitlerimizle sabah namazında buluşalım" programı düzenlendi.

 

Kozaklı İlçesinde 18 Mart Çanakkale Zafer'inin 102. Yılı dolayısı ile Merkez camide sabah namazının ardından Şehitlerin ruhu için Kuran'ı Kerim okundu, tekbirler, tehliller, salat-ü selamlar getirilerek ve okunan onlarca hatimlerin duası yapılarak ruhları şad edildi.

 

Sabah namazından sonra cemaate Ak Parti Kozaklı Gençlik Kolları ve Ülkü Ocakları tarafından kahvaltı ikramında bulunuldu.

 

Bu konuda açıklama yapan Ak Parti Kozaklı İlçe Başkanı Fatih Aral, "Aziz Türk milletinin asil evlatları, 102 yıl önce 7'den 70'e gözünü kırpmadan canını, kanını, malını feda ederek Türk milletinin kurtuluş ışığı olan ve tarihi yeniden yazan Çanakkale şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Şehitlerimiz için düzenlenen programda Kuran'ı Kerim okundu, tekbirler, tehliller, salat-ü selamlar getirildi ve okunan yüzlerce hatimlerin duası yapıldı" dedi.

 

Ak Parti Kozaklı İlçe Başkanlığı ve Kozaklı Ülkü Ocakları’nın hazırlamış olduğu 18 Mart Çanakkale Zafer'inin 102. yılı programına İlçe Başkanı Fatih Aral İlçe Müftüsü Rahmi Yiğit, Kozaklı Gençlik Kolları Başkanı Esat Yıldız, Kozaklı Ülkü Ocakları Başkanı Burak Künkör, din görevlileri, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.