MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kozaklı FTR Hastanesine uzay terapi cihazı kuruldu

SAĞLIK 30.01.2019 - 17:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kozaklı FTR Hastanesine uzay terapi cihazı kuruldu

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hastanesinde Uzay Terapi Cihazı ile hastalara şifa olmaya devam ediyor.
  Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine Uzay Terapi Cihazı kurularak hastalarımızın hizmetine açıldı.   Uzay Terapi Cihazı Rehabilitasyon Sürecinde Aktif ve Efektif Kullanılan Bir Cihazdır Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Aslan Sanlı cihaz hakkında şunları kaydett; ” Uzay Terapi Cihazı tüm rehabilitasyon sürecinde aktif ve efektif kullanılan bir cihazdır, Uzay Terapi tedavi programına Serebral Palsi(cp), Felç, İnme, Parkinson, MS, Kas hastalıkları başta olmak üzere bir çok nörolojik hastalıkta kullanılan tedavi metodudur. Uzay terapisi Serebral Palsi(cp), Felç, Spinal Kord yaralanmaları(svo), Travmatik beyin yaralanmaları ve nöromusküler hastalıklar gibi bir çok durumda kullanılır. Uzay Terapi Metodu yoğun ve spesifik bir egzersiz programına dayanıyor.” dedi. Dr. Sanlı “Patolojik reflekslerin eliminasyonu ve yeni, doğru, fonksiyonel hareket paternlerinin yerleştirilmesinin büyük bir önemi vardır. Uzay terapisi Patolojik hareket kalıplarını azaltır, kuvveti arttırır, kas kontrol ve koordinasyonunu arttırır, dayanıklılığı arttırır; oturma, emekleme ve yürüme gibi fonksiyonel aktiviteleri artırır. Uzay terapisi Patolojik hareket kalıplarını azaltır, kuvveti arttırır, kas kontrol ve koordinasyonunu arttırır, dayanıklılığı arttırır; oturma, emekleme ve yürüme gibi fonksiyonel aktiviteleri artırarak hastaların fonksiyonel olarak daha iyi hareket etmesini sağlar” dedi.
Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hastanesinde Uzay Terapi Cihazı ile hastalara şifa olmaya devam ediyor.

 

Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine Uzay Terapi Cihazı kurularak hastalarımızın hizmetine açıldı.

 

Uzay Terapi Cihazı Rehabilitasyon Sürecinde Aktif ve Efektif Kullanılan Bir Cihazdır

Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Aslan Sanlı cihaz hakkında şunları kaydett; ” Uzay Terapi Cihazı tüm rehabilitasyon sürecinde aktif ve efektif kullanılan bir cihazdır, Uzay Terapi tedavi programına Serebral Palsi(cp), Felç, İnme, Parkinson, MS, Kas hastalıkları başta olmak üzere bir çok nörolojik hastalıkta kullanılan tedavi metodudur. Uzay terapisi Serebral Palsi(cp), Felç, Spinal Kord yaralanmaları(svo), Travmatik beyin yaralanmaları ve nöromusküler hastalıklar gibi bir çok durumda kullanılır. Uzay Terapi Metodu yoğun ve spesifik bir egzersiz programına dayanıyor.” dedi.

Dr. Sanlı “Patolojik reflekslerin eliminasyonu ve yeni, doğru, fonksiyonel hareket paternlerinin yerleştirilmesinin büyük bir önemi vardır. Uzay terapisi Patolojik hareket kalıplarını azaltır, kuvveti arttırır, kas kontrol ve koordinasyonunu arttırır, dayanıklılığı arttırır; oturma, emekleme ve yürüme gibi fonksiyonel aktiviteleri artırır. Uzay terapisi Patolojik hareket kalıplarını azaltır, kuvveti arttırır, kas kontrol ve koordinasyonunu arttırır, dayanıklılığı arttırır; oturma, emekleme ve yürüme gibi fonksiyonel aktiviteleri artırarak hastaların fonksiyonel olarak daha iyi hareket etmesini sağlar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.