Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kozaklı’da Sosyal Konut İnşa Edilecek

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.08.2014 - 21:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kozaklı’da Sosyal Konut İnşa Edilecek

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projesinin bu yıl içerisinde temelinin atılması bekleniyor.   İhalesi geçtiğimiz günlerde yapılan ve kısa süre içerisinde inşasına başlanması beklenen konutların 58 ile 62 bin TL’den satışa sunulması bekleniyor.   Konuya ilişkin Kozaklı Belediyesinden yapılan açıklamada; “Dar gelirli ailelere yönelik 96 adet sosyal konut projesinin ihalesi yapıldı.2014 yılında yapımına başlanacak olan proje 58.000 ile 62.000 arasında satışa sunulacak” deniliyor.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projesinin bu yıl içerisinde temelinin atılması bekleniyor.
 
İhalesi geçtiğimiz günlerde yapılan ve kısa süre içerisinde inşasına başlanması beklenen konutların 58 ile 62 bin TL’den satışa sunulması bekleniyor.
 
Konuya ilişkin Kozaklı Belediyesinden yapılan açıklamada; “Dar gelirli ailelere yönelik 96 adet sosyal konut projesinin ihalesi yapıldı.2014 yılında yapımına başlanacak olan proje 58.000 ile 62.000 arasında satışa sunulacak” deniliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.