Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kozaklı'ya yeni spor tesisleri yapılacak

İLÇELER 09.11.2021 - 10:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kozaklı'ya yeni spor tesisleri yapılacak

Kozaklı ilçe merkezine, Gençlik Merkezi, Doğal Çim Futbol Sahası, Kapalı Halı Saha, 5 adet kompakt futbol basketbol ve voleybol sahaları yapılacak.
    NEVŞEHİR(MHA) Kozaklı ilçe merkezine, gençlik merkezi, doğal çim futbol sahası, kapalı halı saha, 5 adet kompakt futbol basketbol ve voleybol sahaları yapılacak.    Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ilçemize yapacağı yatırımlara ilişkin protokole imzalarımızı attık. Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Kasapoğlu’na, İl Başkanımız Ali Kemikkıran’a, Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’ye, şahsım ve ilçemiz adına teşekkür ederim. Hemşehrilerime ve genç kardeşlerime hayırlı uğurlu olsun" dedi.  
Kozaklı ilçe merkezine, Gençlik Merkezi, Doğal Çim Futbol Sahası, Kapalı Halı Saha, 5 adet kompakt futbol basketbol ve voleybol sahaları yapılacak.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Kozaklı ilçe merkezine, gençlik merkezi, doğal çim futbol sahası, kapalı halı saha, 5 adet kompakt futbol basketbol ve voleybol sahaları yapılacak. 

 

Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ilçemize yapacağı yatırımlara ilişkin protokole imzalarımızı attık. Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Kasapoğlu’na, İl Başkanımız Ali Kemikkıran’a, Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’ye, şahsım ve ilçemiz adına teşekkür ederim. Hemşehrilerime ve genç kardeşlerime hayırlı uğurlu olsun" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.