Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kozaklı Yeni Hükümet Konağına Kavuşuyor

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2015 - 14:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kozaklı Yeni Hükümet Konağına Kavuşuyor

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamada Kozaklı ilçesinin yeni hükümet konağına kavuşacağını açıkladı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider Kozaklı ilçesinde bulunan Hükümet Konağının çok eski ve yığma bir bina olması sebebi ile ihtiyaca cevap veremez hale gelmesinden dolayı ilçeye en kısa zamanda yeni hükümet konağının yapılacağını kaydetti. Gizligider yaptığı açıklamada şunları kaydetti; ‘’Kozaklı ilçemizdeki mevcut Hükümet Konağının çok eski ve yığma bir bina olması, ihtiyaca cevap veremez hale gelmesi nedeniyle, Kozaklı’lı hemşerilerimizden gelen bu talebi ısrarla takip ettik ve neticelendiriyoruz. Yeni ve özgün bir mimariyle ilçeye de değer katacak olan hükümet konağı için 2015 yılı içinde etüt projeleri bitirilecek ve hemen ardından inşası başlayacaktır. Kozaklı’mıza hayırlı olsun.’’ Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamada Kozaklı ilçesinin yeni hükümet konağına kavuşacağını açıkladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider Kozaklı ilçesinde bulunan Hükümet Konağının çok eski ve yığma bir bina olması sebebi ile ihtiyaca cevap veremez hale gelmesinden dolayı ilçeye en kısa zamanda yeni hükümet konağının yapılacağını kaydetti. Gizligider yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

‘’Kozaklı ilçemizdeki mevcut Hükümet Konağının çok eski ve yığma bir bina olması, ihtiyaca cevap veremez hale gelmesi nedeniyle, Kozaklı’lı hemşerilerimizden gelen bu talebi ısrarla takip ettik ve neticelendiriyoruz.
Yeni ve özgün bir mimariyle ilçeye de değer katacak olan hükümet konağı için 2015 yılı içinde etüt projeleri bitirilecek ve hemen ardından inşası başlayacaktır. Kozaklı’mıza hayırlı olsun.’’


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.