MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kuba Cami hızla yükseliyor

NEVŞEHİR 08.04.2019 - 12:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kuba Cami hızla yükseliyor

Nevşehir Mehmet Akif Ersoy mahallesi, TOKİ konutları ve şehirlerarası terminal yakınına inşa edilen cami yapımı hızla devam ediyor.
Son zamanlarda en büyük nüfus yoğunluğuna sahip yerleşim alanlarından olan Mehmet Akif Ersoy mahallesi, TOKİ konutları ve şehirlerarası terminal yakınına inşa edilen cami yapımı hızla devam ediyor.    Ürgüp, İltaş köyü nüfusuna kayıtlı Celal Türkegül'ün dernek başkanlığını üstlendiği Kuba Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği öncülüğünde yapılmakta olan cami Nevşehir otogar ve toki konutları yanında bir çok ihtiyaça cevap vereceği ifade ediliyor. Caminin bu yıl ekim - kasım aylarında ibadete açılması bekleniyor.   Dernek ismi Suudi Arabistan'ın Medine şehri sınırları içerisinde bulunan Kuba Mescidinden esinlenerek belirlenmiş. Yapılan cami 6 ila 10 bin arası yakın nüfusa hitap edeceğini belirten Kuba Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği başkan ve üyeleri hayırlarını esirgemeyen, yardımda bulunan herkese teşekür ettiler.  
Nevşehir Mehmet Akif Ersoy mahallesi, TOKİ konutları ve şehirlerarası terminal yakınına inşa edilen cami yapımı hızla devam ediyor.

Son zamanlarda en büyük nüfus yoğunluğuna sahip yerleşim alanlarından olan Mehmet Akif Ersoy mahallesi, TOKİ konutları ve şehirlerarası terminal yakınına inşa edilen cami yapımı hızla devam ediyor. 

 

Ürgüp, İltaş köyü nüfusuna kayıtlı Celal Türkegül'ün dernek başkanlığını üstlendiği Kuba Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği öncülüğünde yapılmakta olan cami Nevşehir otogar ve toki konutları yanında bir çok ihtiyaça cevap vereceği ifade ediliyor. Caminin bu yıl ekim - kasım aylarında ibadete açılması bekleniyor.

 

Dernek ismi Suudi Arabistan'ın Medine şehri sınırları içerisinde bulunan Kuba Mescidinden esinlenerek belirlenmiş. Yapılan cami 6 ila 10 bin arası yakın nüfusa hitap edeceğini belirten Kuba Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği başkan ve üyeleri hayırlarını esirgemeyen, yardımda bulunan herkese teşekür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.