Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Küçük Aybüke, Kumbarasını Ülkü Ocağına Bağışladı

GÜNCEL 06.05.2018 - 13:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Küçük Aybüke, Kumbarasını Ülkü Ocağına Bağışladı

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığının başlatmış olduğu “Destek Ol Otağımıza Sahip Olalım Ocağımıza” kampanyasına her kesimden destek yağıyor.
  Bu desteklerin en anlamlısı da dün akşam saatlerinde geldi. Aybüke Battal isimli kız çocuğu aylardır harçlıklarından biriktirdiği paralarını Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığının yeni hizmet binasına kavuşması için bağışladı.   Bu anlamlı bağışı bizzat hizmet binasında yapan Aybüke Battal, “Ülkü Ocaklarında vatansever bir şekilde, dinine, ülkesine sahip çıkan insanların yetişebilmesi için bu bağışı yaptığını belirtti.   Kendileri için çok anlamlı bir bağış olduğunu söyleyen Başkan Ali Türker ise, Ocağımızın mülk sahibi olması için başlayan kampanyamıza kısa sürede birçok yanıt geldi. Yaşlısından gencine her kesimden destek yağıyor. Aybüke gibi göğüslerimizi kabartan gençliğimiz olduğu sürece bizim sırtımız yere gelmez. Az çok demeden herkesin bizlere desteklerini bekliyoruz” dedi.  
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığının başlatmış olduğu “Destek Ol Otağımıza Sahip Olalım Ocağımıza” kampanyasına her kesimden destek yağıyor.

 

Bu desteklerin en anlamlısı da dün akşam saatlerinde geldi. Aybüke Battal isimli kız çocuğu aylardır harçlıklarından biriktirdiği paralarını Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığının yeni hizmet binasına kavuşması için bağışladı.

 

Bu anlamlı bağışı bizzat hizmet binasında yapan Aybüke Battal, “Ülkü Ocaklarında vatansever bir şekilde, dinine, ülkesine sahip çıkan insanların yetişebilmesi için bu bağışı yaptığını belirtti.

 

Kendileri için çok anlamlı bir bağış olduğunu söyleyen Başkan Ali Türker ise, Ocağımızın mülk sahibi olması için başlayan kampanyamıza kısa sürede birçok yanıt geldi. Yaşlısından gencine her kesimden destek yağıyor. Aybüke gibi göğüslerimizi kabartan gençliğimiz olduğu sürece bizim sırtımız yere gelmez. Az çok demeden herkesin bizlere desteklerini bekliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.