MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Küçük Erkekler Futbol Şampiyonu 75.Yıl Ortaokulu Oldu

SPOR 13.03.2018 - 08:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Küçük Erkekler Futbol Şampiyonu 75.Yıl Ortaokulu Oldu

Akademik başarısı ile dikkatleri üzerine çeken 75.Yıl Ortaokulu, sportif başarılarıyla da bu seneye damga vurmaya devam ediyor.
  Geçtiğimiz hafta yıldız kızlar voleybol dalında Nevşehir şampiyonu olan 75.Yıl Ortaokulu şimdi de küçük erkekler futbol dalında finalde Altınyıldız Koleji'ni üstün bir oyunla 2 - 0 yenerek Nevşehir şampiyonu oldu.   Okul Müdürü Tahsin Gedik, şampiyonluğun mimarları olan beden eğitimi öğretmenleri Hayri Coruk, Durmuş Akçil ve Abdülkerim Tükçüeri ve azimle mücadele eden ve şampiyon olan öğrencilerini kutladığını ifade ederek 75.Yıl Ortaokulu olarak her alanda başarı için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Akademik başarısı ile dikkatleri üzerine çeken 75.Yıl Ortaokulu, sportif başarılarıyla da bu seneye damga vurmaya devam ediyor.

 

Geçtiğimiz hafta yıldız kızlar voleybol dalında Nevşehir şampiyonu olan 75.Yıl Ortaokulu şimdi de küçük erkekler futbol dalında finalde Altınyıldız Koleji'ni üstün bir oyunla 2 - 0 yenerek Nevşehir şampiyonu oldu.

 

Okul Müdürü Tahsin Gedik, şampiyonluğun mimarları olan beden eğitimi öğretmenleri Hayri Coruk, Durmuş Akçil ve Abdülkerim Tükçüeri ve azimle mücadele eden ve şampiyon olan öğrencilerini kutladığını ifade ederek 75.Yıl Ortaokulu olarak her alanda başarı için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.