MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Demircan, Nevşehir’de incelemelerde bulundu

TURİZM 03.06.2020 - 16:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Demircan, Nevşehir’de incelemelerde bulundu

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Nevşehir'de ziyaret ve incelemelerde bulundu.
  Çeşitli programlara katılmak üzere Nevşehir'e gelen Demircan, ilk olarak Valiliği ziyaret etti. Vali İlhami Aktaş tarafından karşılanan Demircan, burada Şeref Defteri'ni imzaladı.   Vali Aktaş'tan bölgenin durumuyla ilgili bilgi alan Demircan, daha sonra Nevşehir Belediyesine geçti.   Demircan, burada Belediye Başkanı Rasim Arı ve başkan yardımcıları tarafından karşılandı.   Ziyarette, Belediye Başkanı Rasim Arı, Demircan'a, Nevşehir Kalesi ve çevresinde 2014'te yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında ortaya çıkarılan tarihi kayadan oyma yamaç yerleşimindeki çalışmaları anlattı.   Gelecek aylarda alanın bazı bölümlerini ziyarete açmayı planladıklarını kaydeden Arı, ışıklandırma ve çevre düzenleme çalışmalarına başladıklarını bildirdi.   Daha sonra Demircan, beraberindeki heyetle, restorasyon çalışmalarına 2018'de başlanan Kurşunlu Camisi ve Külliyesi ile İl Halk Kütüphanesi'nde incelemelerde bulundu.   Bakan Yardımcısı Demircan'a, ziyaretlerinde, Sinema Genel Müdürü Erkin Yılmaz, Vakıflar Bölge Müdürü Murat Seçilir ile İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Cengiz Ekici eşlik etti.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Nevşehir'de ziyaret ve incelemelerde bulundu.

 

Çeşitli programlara katılmak üzere Nevşehir'e gelen Demircan, ilk olarak Valiliği ziyaret etti. Vali İlhami Aktaş tarafından karşılanan Demircan, burada Şeref Defteri'ni imzaladı.

 

Vali Aktaş'tan bölgenin durumuyla ilgili bilgi alan Demircan, daha sonra Nevşehir Belediyesine geçti.

 

Demircan, burada Belediye Başkanı Rasim Arı ve başkan yardımcıları tarafından karşılandı.

 

Ziyarette, Belediye Başkanı Rasim Arı, Demircan'a, Nevşehir Kalesi ve çevresinde 2014'te yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında ortaya çıkarılan tarihi kayadan oyma yamaç yerleşimindeki çalışmaları anlattı.

 

Gelecek aylarda alanın bazı bölümlerini ziyarete açmayı planladıklarını kaydeden Arı, ışıklandırma ve çevre düzenleme çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

 

Daha sonra Demircan, beraberindeki heyetle, restorasyon çalışmalarına 2018'de başlanan Kurşunlu Camisi ve Külliyesi ile İl Halk Kütüphanesi'nde incelemelerde bulundu.

 

Bakan Yardımcısı Demircan'a, ziyaretlerinde, Sinema Genel Müdürü Erkin Yılmaz, Vakıflar Bölge Müdürü Murat Seçilir ile İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Cengiz Ekici eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.