Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KÜN Çocuk Tiyatrosu Kardelenli Miniklerle

KÜLTÜR-SANAT 26.04.2018 - 17:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

KÜN Çocuk Tiyatrosu Kardelenli Miniklerle

Nevşehir’in İlk Özel Kardelen Koleji Anaokulu ve 1. Sınıf öğrencilerine yönelik Kapadokya Üniversitesi KÜN Çocuk Tiyatrosu Ekibi’nin hazırladığı ‘Pöti Bir Barınak Köpeğinin Hikayesi’ oyunu ile buluştu.
  Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu İl Temsilciliği tarafından organize edilen, barınak hayvanlarının hayatta kalma yaşamlarını konu edinen Pöti Bir Barınak Köpeğinin Hikayesi oyunu ile KÜN Çocuk Tiyatrosu Kardelen Koleji Konferans Salonu’nda Kardelenli Miniklere oyunlarını sergiledi.   Kardelen Koleji Konferans Salonunda gerçekleşen tiyatro oyununda minikler de dahil oldu, ortaya renkli sahneler çıktı. Pöti’nin maceralarının anlatıldığı kitaptan esinlenerek hazırlanan oyunu Kardelenli Minikler ilgi ile izledi. Miniklerin İlgisini çeken kostümleri ile okul öncesi çocuklara eğitici bilgiler de sunan KÜN Tiyatrosu, çok beğenildi. Kardelenli Minikler ile yaptıkları dans ile tiyatro oyunu sona erdi.
Nevşehir’in İlk Özel Kardelen Koleji Anaokulu ve 1. Sınıf öğrencilerine yönelik Kapadokya Üniversitesi KÜN Çocuk Tiyatrosu Ekibi’nin hazırladığı ‘Pöti Bir Barınak Köpeğinin Hikayesi’ oyunu ile buluştu.

 

Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu İl Temsilciliği tarafından organize edilen, barınak hayvanlarının hayatta kalma yaşamlarını konu edinen Pöti Bir Barınak Köpeğinin Hikayesi oyunu ile KÜN Çocuk Tiyatrosu Kardelen Koleji Konferans Salonu’nda Kardelenli Miniklere oyunlarını sergiledi.

 

Kardelen Koleji Konferans Salonunda gerçekleşen tiyatro oyununda minikler de dahil oldu, ortaya renkli sahneler çıktı. Pöti’nin maceralarının anlatıldığı kitaptan esinlenerek hazırlanan oyunu Kardelenli Minikler ilgi ile izledi. Miniklerin İlgisini çeken kostümleri ile okul öncesi çocuklara eğitici bilgiler de sunan KÜN Tiyatrosu, çok beğenildi. Kardelenli Minikler ile yaptıkları dans ile tiyatro oyunu sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.