Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kurallar sıkılaşınca maskesiz kimse kalmadı

NEVŞEHİR 14.11.2020 - 12:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kurallar sıkılaşınca maskesiz kimse kalmadı

Türkiye genelinde korona virüs tedbirlerinin artırılması Nevşehir'de de etkisini gösterdi.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye genelinde korona virüs tedbirlerinin artırılması Nevşehir'de de etkisini gösterdi.   Vaka sayılarının 3 bine kadar çıkmasıyla birlikte Nevşehir İl Hıfsı sıhha kurulunca alınan sokak, cadde ve duraklarda sigara içilmesinin yasaklanmasıyla birlikte Vatandaşların büyük bir bölümünün maske kullanımına dikkat ettiği gözleniyor.   Önümüzdeki günlerde il genelindeki denetimlerinde artırılmasıyla birlikte Nevşehir'deki vaka sayılarının da düşüşe geçmesi bekleniyor.
Türkiye genelinde korona virüs tedbirlerinin artırılması Nevşehir'de de etkisini gösterdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye genelinde korona virüs tedbirlerinin artırılması Nevşehir'de de etkisini gösterdi.

 

Vaka sayılarının 3 bine kadar çıkmasıyla birlikte Nevşehir İl Hıfsı sıhha kurulunca alınan sokak, cadde ve duraklarda sigara içilmesinin yasaklanmasıyla birlikte Vatandaşların büyük bir bölümünün maske kullanımına dikkat ettiği gözleniyor.

 

Önümüzdeki günlerde il genelindeki denetimlerinde artırılmasıyla birlikte Nevşehir'deki vaka sayılarının da düşüşe geçmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.