Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE DENETİM DEVAM EDİYOR

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2013 - 09:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE DENETİM DEVAM EDİYOR

Nevşehir Belediyesi Zabıta  Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde , öncelikli olarak şehir  merkezindeki  sorumluluk alanına giren un ve unlu mamullerin üretiminin gerçekleştirildiği  imalathaneler ile bunların satış işlemlerinin yapıldığı iş yerlerine yönelik  denetim çalışmalarını yoğun şekilde devam ettiriyor.     Denetimlerde Nevşehir Belediyesi  Zabıta Müdürlüğü ekipleri işletme sahiplerine gerekli uyarılar yaparken, kurallara uygun hareket etmedikleri belirlenen işletmelere de  cezai işlem uyguluyor. 

Nevşehir Belediyesi Zabıta  Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde , öncelikli olarak şehir  merkezindeki  sorumluluk alanına giren un ve unlu mamullerin üretiminin gerçekleştirildiği  imalathaneler ile bunların satış işlemlerinin yapıldığı iş yerlerine yönelik  denetim çalışmalarını yoğun şekilde devam ettiriyor. 

 

 Denetimlerde Nevşehir Belediyesi  Zabıta Müdürlüğü ekipleri işletme sahiplerine gerekli uyarılar yaparken, kurallara uygun hareket etmedikleri belirlenen işletmelere de  cezai işlem uyguluyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.