Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kurban Pazarlıklarında Son 3 Gün

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2014 - 18:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kurban Pazarlıklarında Son 3 Gün

NEVŞEHİR(MHA) Mübarek Kurban bayramı öncesinde kurbanlık fiyatlarının birçok kesime göre oldukça pahalı olduğu ifade ediliyor. Bu nedenle kurban kesmek niyetinde olan Vatandaşların büyük bir bölümü bütçesine uygun fiyata kurban alabilmenin çabası içinde. Nevşehir Hayvan Pazarında henüz istenilen hareketliliğe ulaşamayan kurban satışlarının bayrama birkaç gün kala daha da yoğunlaştığı gözleniyor. Besicilerin büyük bölümünün elinde küçük ya da büyükbaş hayvan kalmaması için son hafta fiyatları biraz daha düşürmesi Vatandaşın en büyük beklentisi durumunda. Nevşehir hayvan pazarında kurbanlık fiyatları küçük baş hayvanlarda 400 ile bin 200 TL arasında değişirken, büyükbaş kurbanlık fiyatları ise 2 bin TL ile 16 bin TL arasında değişiyor.

NEVŞEHİR(MHA) Mübarek Kurban bayramı öncesinde kurbanlık fiyatlarının birçok kesime göre oldukça pahalı olduğu ifade ediliyor. Bu nedenle kurban kesmek niyetinde olan Vatandaşların büyük bir bölümü bütçesine uygun fiyata kurban alabilmenin çabası içinde.

Nevşehir Hayvan Pazarında henüz istenilen hareketliliğe ulaşamayan kurban satışlarının bayrama birkaç gün kala daha da yoğunlaştığı gözleniyor. Besicilerin büyük bölümünün elinde küçük ya da büyükbaş hayvan kalmaması için son hafta fiyatları biraz daha düşürmesi Vatandaşın en büyük beklentisi durumunda.

Nevşehir hayvan pazarında kurbanlık fiyatları küçük baş hayvanlarda 400 ile bin 200 TL arasında değişirken, büyükbaş kurbanlık fiyatları ise 2 bin TL ile 16 bin TL arasında değişiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.