Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kurbanlıklar cep yakar mı?

GÜNCEL 29.06.2020 - 09:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kurbanlıklar cep yakar mı?

Nevşehir hayvan pazarında önümüzdeki günlerde hareketliliğin başlaması bekleniyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir hayvan pazarında önümüzdeki günlerde hareketliliğin başlaması bekleniyor.   Özellikle kurbanlığını erkenden almak isteyenlerin hayvan pazarındaki hareketliliğe katılmaları, en azından kurbanlık fiyatlarıyla ilgili bilgi edinmeye başlayacakları gözleniyor. 31 Temmuz tarihinden itibaren başlayacak olan kurban bayramı öncesinde kurbanlık fiyatlarının bu yıl geçen yıla oranla artıp artmayacağı sorusu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.  
Nevşehir hayvan pazarında önümüzdeki günlerde hareketliliğin başlaması bekleniyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir hayvan pazarında önümüzdeki günlerde hareketliliğin başlaması bekleniyor.

 


Özellikle kurbanlığını erkenden almak isteyenlerin hayvan pazarındaki hareketliliğe katılmaları, en azından kurbanlık fiyatlarıyla ilgili bilgi edinmeye başlayacakları gözleniyor.
31 Temmuz tarihinden itibaren başlayacak olan kurban bayramı öncesinde kurbanlık fiyatlarının bu yıl geçen yıla oranla artıp artmayacağı sorusu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.