Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Küresel Gazeteciler Konseyi’den MHA’ya ödül

NEVŞEHİR 11.01.2020 - 21:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Küresel Gazeteciler Konseyi’den MHA’ya ödül

Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Nevşehir Manşet Haber Ajansı bir ödüle daha layık görüldü.
  NEVŞEHİR(MHA) Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Nevşehir Manşet Haber Ajansı bir ödüle daha layık görüldü.   Küresel Gazeteciler Cemiyetinin düzenlediği Çalışan Gazeteciler Günü etkinliğinde ödülünü İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın ellerinden alan MHA Yazı İşleri Müdürü- Gazeteci Ali Çamur, etkinliğin düzenlenmesinde ve kendisinin bu ödüle layık görülmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Nevşehir Manşet Haber Ajansı bir ödüle daha layık görüldü.

 

NEVŞEHİR(MHA) Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Nevşehir Manşet Haber Ajansı bir ödüle daha layık görüldü.

 

Küresel Gazeteciler Cemiyetinin düzenlediği Çalışan Gazeteciler Günü etkinliğinde ödülünü İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın ellerinden alan MHA Yazı İşleri Müdürü- Gazeteci Ali Çamur, etkinliğin düzenlenmesinde ve kendisinin bu ödüle layık görülmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.