MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kurşunlu Cami ne olacak?

NEVŞEHİR 30.03.2020 - 10:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kurşunlu Cami ne olacak?

Nevşehir il merkezindeki en tarihi miraslardan biri olan Kurşunlu Caminin ramazan ayına yetişip yetişmeyeceği merak konusu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il merkezindeki en tarihi miraslardan biri olan Kurşunlu Caminin ramazan ayına yetişip yetişmeyeceği merak konusu.   Yıllardır beklenen restorasyon çalışmalarının başlamasıyla ve Külliye camiinin de ibadete açılamasıyla birlikte yokluğu her halükarda hissedilen Kurşunlu camiinin ibadete açılıp açılmayacağı da belirsizliğini koruyor.   Korona virüs önlemleri kapsamında camilerin yeniden cemaatle birlikte ibadete açılıp açılmayacağı da belirsizliğini korurken, Nisan ayının son haftasından itibaren başlayacak olan ramazan ayı süresince cemaatin Kurşunlu Camiinde ibadet edip edemeyeceği koskoca bir soru işareti durumunda.   Hatırlanacağı üzere henüz gündemde Korona virüs salgını olmadan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kurşunlu Camiinin bir an önce, ramazan ayı öncesinde ibadete açılmasını hedeflediklerini belirtmişti.
Nevşehir il merkezindeki en tarihi miraslardan biri olan Kurşunlu Caminin ramazan ayına yetişip yetişmeyeceği merak konusu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il merkezindeki en tarihi miraslardan biri olan Kurşunlu Caminin ramazan ayına yetişip yetişmeyeceği merak konusu.

 

Yıllardır beklenen restorasyon çalışmalarının başlamasıyla ve Külliye camiinin de ibadete açılamasıyla birlikte yokluğu her halükarda hissedilen Kurşunlu camiinin ibadete açılıp açılmayacağı da belirsizliğini koruyor.

 

Korona virüs önlemleri kapsamında camilerin yeniden cemaatle birlikte ibadete açılıp açılmayacağı da belirsizliğini korurken, Nisan ayının son haftasından itibaren başlayacak olan ramazan ayı süresince cemaatin Kurşunlu Camiinde ibadet edip edemeyeceği koskoca bir soru işareti durumunda.

 

Hatırlanacağı üzere henüz gündemde Korona virüs salgını olmadan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kurşunlu Camiinin bir an önce, ramazan ayı öncesinde ibadete açılmasını hedeflediklerini belirtmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.