Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kuyruk bahane, sohbet şahane

GÜNCEL 07.05.2020 - 10:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kuyruk bahane, sohbet şahane

Korona virüs tedbirleri kapsamında Nevşehir’de hemen hemen bütün bankaların önünde güvenlik önlemleri artırılmış durumda.
  NEVŞEHİR(MHA) Korona virüs tedbirleri kapsamında Nevşehir’de hemen hemen bütün bankaların önünde güvenlik önlemleri artırılmış durumda. Ancak bankalarda işlerini halletmek üzere gelen vatandaşları sosyal mesafe başta olmak üzere diğer kurallara uygun duruma getirmek için görevli güvenlik görevlilerinin bazı halleri de dikkatlerden kaçmıyor.   Bilindiği kadarıyla okullarda görev yapan Korona virüs tedbirleri nedeniyle eğitim öğretimde bulunmaması nedeniyle görevli çok sayıda güvenlik görevlisi banka önlerindeki yığılmayı önlemek, insanların sosyal mesafe kurallarına uygun bir halde bankalarda işlemlerini yaptırabilmeleri amacıyla görevlendirildi.   Ancak bir bankanın önünde dikkatimizi çeken bu görüntü ister itmez kuyruk bahane sohbet şahane dedirtiyor.   Sosyal mesafe kurallarını da, görevlerini de unutan güvenlik görevlilerinin hararetli sohbetleri objektifimize işte böyle yansıdı.
Korona virüs tedbirleri kapsamında Nevşehir’de hemen hemen bütün bankaların önünde güvenlik önlemleri artırılmış durumda.

 

NEVŞEHİR(MHA) Korona virüs tedbirleri kapsamında Nevşehir’de hemen hemen bütün bankaların önünde güvenlik önlemleri artırılmış durumda. Ancak bankalarda işlerini halletmek üzere gelen vatandaşları sosyal mesafe başta olmak üzere diğer kurallara uygun duruma getirmek için görevli güvenlik görevlilerinin bazı halleri de dikkatlerden kaçmıyor.

 

Bilindiği kadarıyla okullarda görev yapan Korona virüs tedbirleri nedeniyle eğitim öğretimde bulunmaması nedeniyle görevli çok sayıda güvenlik görevlisi banka önlerindeki yığılmayı önlemek, insanların sosyal mesafe kurallarına uygun bir halde bankalarda işlemlerini yaptırabilmeleri amacıyla görevlendirildi.

 

Ancak bir bankanın önünde dikkatimizi çeken bu görüntü ister itmez kuyruk bahane sohbet şahane dedirtiyor.

 

Sosyal mesafe kurallarını da, görevlerini de unutan güvenlik görevlilerinin hararetli sohbetleri objektifimize işte böyle yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.