MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KYK yurtlarında 6 bin 508 öğrenci barınacak

GÜNCEL 27.06.2019 - 11:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

KYK yurtlarında 6 bin 508 öğrenci barınacak

Nevşehir’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlanan Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte 6 bin 508 kız – erkek öğrenciye barınma imkanı tanınacak.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlanan Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte 6 bin 508 kız – erkek öğrenciye barınma imkanı tanınacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, önümüzdeki günlerde il merkezinde açılacak olan yeni yurt binasıyla birlikte 698 Üniversite öğrencisine daha barınma imkanının tanınacağını söyledi.  Yeni yurt binasının spor tesisi ve kütüphane bölümüyle birlikte hizmet vereceğini belirten İl Müdürü Ünlüer, Avanos, Ürgüp, Gülşehir, Hacıbektaş Hünkar öğrenci yurdu, Nevşehir Yurdu, Ayşe Hümaşah Sultan öğrenci yurdu, Fatma Sultan öğrenci yurdu, Haluk Nur Baki öğrenci yurdu, Hacı Bektaş-ı Veli öğrenci yurdu ve Kapadokya öğrenci yurtlarında 5 bin kız öğrencinin yanı sıra 2 bine yakında erkek öğrencinin barınma imkanı elde edebildiklerine dikkat çekti.
Nevşehir’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlanan Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte 6 bin 508 kız – erkek öğrenciye barınma imkanı tanınacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlanan Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte 6 bin 508 kız – erkek öğrenciye barınma imkanı tanınacak.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, önümüzdeki günlerde il merkezinde açılacak olan yeni yurt binasıyla birlikte 698 Üniversite öğrencisine daha barınma imkanının tanınacağını söyledi. 


Yeni yurt binasının spor tesisi ve kütüphane bölümüyle birlikte hizmet vereceğini belirten İl Müdürü Ünlüer, Avanos, Ürgüp, Gülşehir, Hacıbektaş Hünkar öğrenci yurdu, Nevşehir Yurdu, Ayşe Hümaşah Sultan öğrenci yurdu, Fatma Sultan öğrenci yurdu, Haluk Nur Baki öğrenci yurdu, Hacı Bektaş-ı Veli öğrenci yurdu ve Kapadokya öğrenci yurtlarında 5 bin kız öğrencinin yanı sıra 2 bine yakında erkek öğrencinin barınma imkanı elde edebildiklerine dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.