MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Lösemi Hastası Rana, Karne Sevinicini Arkadaşlarıyla Yaşadı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2016 - 12:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Lösemi Hastası Rana, Karne Sevinicini Arkadaşlarıyla Yaşadı

Geçtiğimiz yıl yakalandığı lösemi hastalığı nedeniyle evde eğitim gören Rana Göktaş tedavisi tamamlandıktan sonra okuluna başlamıştı. Geçirmiş olduğu hastalık nedeni ile hayata küsmeyerek ailesine okumak istediğini belirtmiş Ailesinin, Ürgüp Kaymakamlığı ve Ürgüp İlçe Milli eğitim Müdürlüğünün başlatmış olduğu çalışmalar sonunda Rana evinde eğitim görmeye başlamıştı. Karnesini ve Takdir Belgesini sınıf Öğretmeni Tuğba Köstenceli’nden alan Rana Göktaş “ Mutlu Hissediyorum, heyecanlıyım, arkadaşlarımla olmaktan da çok mutluyum. Okulumu çok seviyorum”. Dedi Rana’nın Sınıf Öğretmeni Tuğba Köstenceli ise “ Rana’nın geçen sene aramızda olmamasına rağmen bu sene arkadaşlarına çok iyi alıştı hem sınıf ortamına çok iyi alıştı ve derslerine de gösterdiği başarı karnesine de yansıdı zaten. Rana’yı tebrik ediyorum inşallah ikinci dönemde de karnesi daha güzel olacak. “ diye konuştu. Ürgüp Atatürk İlköğretim Okulunda düzenlenen karne törenine Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, Şube Müdürü Soysal Güden, Okul Müdürü Yusuf Kablan, Sınıf Öğretmeni Tuğba Köstenceli, öğretmenler ve veliler katıldı.

Geçtiğimiz yıl yakalandığı lösemi hastalığı nedeniyle evde eğitim gören Rana Göktaş tedavisi tamamlandıktan sonra okuluna başlamıştı.
Geçirmiş olduğu hastalık nedeni ile hayata küsmeyerek ailesine okumak istediğini belirtmiş Ailesinin, Ürgüp Kaymakamlığı ve Ürgüp İlçe Milli eğitim Müdürlüğünün başlatmış olduğu çalışmalar sonunda Rana evinde eğitim görmeye başlamıştı.
Karnesini ve Takdir Belgesini sınıf Öğretmeni Tuğba Köstenceli’nden alan Rana Göktaş “ Mutlu Hissediyorum, heyecanlıyım, arkadaşlarımla olmaktan da çok mutluyum. Okulumu çok seviyorum”. Dedi
Rana’nın Sınıf Öğretmeni Tuğba Köstenceli ise “ Rana’nın geçen sene aramızda olmamasına rağmen bu sene arkadaşlarına çok iyi alıştı hem sınıf ortamına çok iyi alıştı ve derslerine de gösterdiği başarı karnesine de yansıdı zaten. Rana’yı tebrik ediyorum inşallah ikinci dönemde de karnesi daha güzel olacak. “ diye konuştu.
Ürgüp Atatürk İlköğretim Okulunda düzenlenen karne törenine Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, Şube Müdürü Soysal Güden, Okul Müdürü Yusuf Kablan, Sınıf Öğretmeni Tuğba Köstenceli, öğretmenler ve veliler katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.