MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Lütfen Babamın Üzümünden Tadın

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2013 - 17:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Lütfen Babamın Üzümünden Tadın

Nevşehir’de il defterdarlığı görevine yaklaşık 5 ay önce başlayan ve o günden bu yana sayısız misafir heyeti ve kişiye ağırlayan İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, misafirlerine kendisine has ikramlarda da bulunuyor. 83 Yaşında, emekli babasının bizzat ürettiği kuru üzümü makam masasında ve misafirlerinin önüne konulan etajerde bulunduran İl Defterdarı Ercoşman, misafirlerine seslenerek “ Lütfen Babamın Üzümünden Tadın” diye sesleniyor. 
Nevşehir’de il defterdarlığı görevine yaklaşık 5 ay önce başlayan ve o günden bu yana sayısız misafir heyeti ve kişiye ağırlayan İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, misafirlerine kendisine has ikramlarda da bulunuyor.
83 Yaşında, emekli babasının bizzat ürettiği kuru üzümü makam masasında ve misafirlerinin önüne konulan etajerde bulunduran İl Defterdarı Ercoşman, misafirlerine seslenerek “ Lütfen Babamın Üzümünden Tadın” diye sesleniyor. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.