Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Lale Haber Büyüyor Sitemize Köşe Yazarı Arıyoruz !

ASAYİŞ 25.09.2016 - 20:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Lale Haber Büyüyor Sitemize Köşe Yazarı Arıyoruz !

Her gün ortalama 50 bin sayfa görüntülemenin yapıldığı ve her geçen gün daha da çok kişinin ziyaret ettiği sitemize GÖNÜLLÜ köşe yazarları arıyoruz.
Her gün ortalama 50 bin sayfa görüntülemenin yapıldığı ve her geçen gün daha da çok kişinin ziyaret ettiği sitemize GÖNÜLLÜ köşe yazarları arıyoruz.   Nevşehir ilinde  çok kısa zamanda güzel mesafeler kat ederek büyüyen haber sitemiz sadece bir kişiye ait bir site değildir. Hali hazırda 5 editörü ile faaliyet göstermekte olup haberler sadece bir kişinin elinden çıkmamaktadır. Peki sizde il ve ilçelerinize  hizmet edip haberler yapmak istemisiniz ?   Haydi Nevşehir SESSİZ KALMA bildiklerini topluma yararlı olmaya çevir. Siyaset , Spor , Eğitim , Gündem  bizim için fark etmez yeterki bende yazılarım ile ışık tutmak istiyorum demeniz yeterli     Köşe yazarlarımızda aradığımız tek özellik özgün köşe yazı yazma yeteneğinin olması. Eğer sizde yazdığınız yazıları binlerce kez okunmasını istiyorsanız bizimle çalışabilirsiniz.     İlgilenenlerin lalehaber@hotmail.com adresinde veya www.lalehaber.com iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz. Mutlaka yazdığınız bir köşe yazını bize göndemeyi unutmayın. İletişim numaranızıda bize bildirinki sizlerin vermiş olduğun telefondan size ulaşabilelim.
Her gün ortalama 50 bin sayfa görüntülemenin yapıldığı ve her geçen gün daha da çok kişinin ziyaret ettiği sitemize GÖNÜLLÜ köşe yazarları arıyoruz.

Her gün ortalama 50 bin sayfa görüntülemenin yapıldığı ve her geçen gün daha da çok kişinin ziyaret ettiği sitemize GÖNÜLLÜ köşe yazarları arıyoruz.

 

Nevşehir ilinde  çok kısa zamanda güzel mesafeler kat ederek büyüyen haber sitemiz sadece bir kişiye ait bir site değildir. Hali hazırda 5 editörü ile faaliyet göstermekte olup haberler sadece bir kişinin elinden çıkmamaktadır. Peki sizde il ve ilçelerinize  hizmet edip haberler yapmak istemisiniz ?

 

Haydi Nevşehir SESSİZ KALMA bildiklerini topluma yararlı olmaya çevir. Siyaset , Spor , Eğitim , Gündem  bizim için fark etmez yeterki bende yazılarım ile ışık tutmak istiyorum demeniz yeterli

 

 

Köşe yazarlarımızda aradığımız tek özellik özgün köşe yazı yazma yeteneğinin olması. Eğer sizde yazdığınız yazıları binlerce kez okunmasını istiyorsanız bizimle çalışabilirsiniz.

 

 

İlgilenenlerin lalehaber@hotmail.com adresinde veya www.lalehaber.com iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz. Mutlaka yazdığınız bir köşe yazını bize göndemeyi unutmayın. İletişim numaranızıda bize bildirinki sizlerin vermiş olduğun telefondan size ulaşabilelim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.