Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Lale Haber Okurlarımıza Teşekkürler

NEVŞEHİR 09.06.2017 - 09:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Lale Haber Okurlarımıza Teşekkürler

TÜRKİYE´nin en büyük yerel gazetesi olan Lale Haber , internet ortamında takip edilme rekoru kırıyor. Günde yaklaşık 90 BİN sayfa görüntülemesi ile en çok takip edilen yerel gazete olarak kayıtlara geçiyor.
TÜRKİYE´nin en büyük ve en cesur yerel gazetesi olan Lale Haber , internet ortamında takip edilme rekoru kırıyor. Günde yaklaşık 90 BİN sayfa görüntülemesi ile en çok takip edilen yerel gazete olarak kayıtlara geçiyor.   LALE HABER, entelektüel bir yayın politikası ile dikkatleri üzerine çekiyor. Güçlü yazar kadrosu, her görüşün temsil edildiği, özgün haber ve yorumları ile sıra dışı bir yayın hayatını sürdüren www.lalehaber.com , TÜRKİYE´nin en çok takip edilen yerel gazetesi olarak kayıtlara geçiyor.   İnternet ortamında da başta ANKARA olmak üzere, adeta izlenme ve tıklanma rekoru kıran gazetemiz, tarafsız yayınları ile de dikkat çekiyor.   Kimseden korkmadan, doğruları ama kesin doğruları dile getirmesi ile toplumun her kesiminin dikkatini üzerine çekiyor…   Nevşehir başta olmak üzere yurdun dört bir yanında ve yurt dışında haber sitemizi okuyarak bize destek olan okurlarımıza teşekkürler...    
TÜRKİYE´nin en büyük yerel gazetesi olan Lale Haber , internet ortamında takip edilme rekoru kırıyor. Günde yaklaşık 90 BİN sayfa görüntülemesi ile en çok takip edilen yerel gazete olarak kayıtlara geçiyor.

TÜRKİYE´nin en büyük ve en cesur yerel gazetesi olan Lale Haber , internet ortamında takip edilme rekoru kırıyor. Günde yaklaşık 90 BİN sayfa görüntülemesi ile en çok takip edilen yerel gazete olarak kayıtlara geçiyor.

 

LALE HABER, entelektüel bir yayın politikası ile dikkatleri üzerine çekiyor. Güçlü yazar kadrosu, her görüşün temsil edildiği, özgün haber ve yorumları ile sıra dışı bir yayın hayatını sürdüren www.lalehaber.com , TÜRKİYE´nin en çok takip edilen yerel gazetesi olarak kayıtlara geçiyor.

 

İnternet ortamında da başta ANKARA olmak üzere, adeta izlenme ve tıklanma rekoru kıran gazetemiz, tarafsız yayınları ile de dikkat çekiyor.

 

Kimseden korkmadan, doğruları ama kesin doğruları dile getirmesi ile toplumun her kesiminin dikkatini üzerine çekiyor…

 

Nevşehir başta olmak üzere yurdun dört bir yanında ve yurt dışında haber sitemizi okuyarak bize destek olan okurlarımıza teşekkürler...

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.