Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Lale Haber Olarak YETER ARTIK Diyoruz !

NEVŞEHİR 05.01.2017 - 17:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Lale Haber Olarak YETER ARTIK Diyoruz !

Lale Haber Sahibi Can Taşkın, hain terör olayları ve ülkenin karıştırılması anlamında yapılan olaylar hakkında bir açıklamada bulunarak , ”Yeter artık” diyerek tepki gösterdi.
Lale Haber Sahibi Can Taşkın, hain terör olayları ve ülkenin karıştırılması anlamında yapılan olaylar hakkında bir açıklamada bulunarak , ”Yeter artık” diyerek tepki gösterdi.   Can Taşkın, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: ”Neredeyse ülkemizde her gün bir bomba ve şehit haberleri duyar olduk. Ülkemizde halkımızın güven, yaşam ve moralini bozmak için ayrıca huzursuzluk çıkarmak için tüm hain odaklar değişik eylemler yaparak bizi ciğerimizden yaralamaktadırlar. Bir devlete karşı savaşsak neyse hainlere karşı ülke değerlerimizi yapılan saldırılara ve kışkırtmalara karşı milletimizin asil duruşunu korumaktadır. Devletimiz o hainlere gerekli cezaları vermekte ve vermeye de devam etmektedir. Her gün bir eve ateş düşüyor.   Ey karlı dağları kanıyla yıkayan Mehmetçik! Ey evladını kaybeden, ama kendini kaybetmemek için başını dik tutan babalar! Ey kalbinin durma noktasına gelmesine rağmen dimdik duran analar! Ey kocasını, kardeşini, kaybeden kalbi vatan için çarpan vatanseverler! Ey olan bitenden habersiz, baba diye tabuta bakan, yetimliğin acımsı tadını ağzındaki çikolatayla karıştıran minicik yavrular! Ey iki ay sonra evleneceği nişanlısını toprağa gömerken ‘Düğünümüzü cennette yapalım’ diyen sevdalı yürekler! Ey abisinin tabutu başında asker elbisesiyle beni de askere götürün diyen Nene Hatun’un torunu kız kardeş! Ey bu ülkeyi gerçekten seven dostlar…   ARTIK YETER: BU VATANA İHANETİN BEDELİ AĞIR OLMALI. ARTIK YETER: BU VATANA İHANETİN BEDELİ İDAM OLMALI. ”   Sosyal Medyada bazı vatandaşlar ve kendini medya sanan daha künyeleri olmayan haber siteleri Vatanı da , milletimizi de , askerlerimizi de , polislerimizi de sizlerden daha çok seviyoruz. Unutmamak gerekir ki Tek Bayrak Tek Ülke Tek Millet Tek Allaha inanırız vesselam diye konuştu  
Lale Haber Sahibi Can Taşkın, hain terör olayları ve ülkenin karıştırılması anlamında yapılan olaylar hakkında bir açıklamada bulunarak , ”Yeter artık” diyerek tepki gösterdi.

Lale Haber Sahibi Can Taşkın, hain terör olayları ve ülkenin karıştırılması anlamında yapılan olaylar hakkında bir açıklamada bulunarak , ”Yeter artık” diyerek tepki gösterdi.

 

Can Taşkın, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: ”Neredeyse ülkemizde her gün bir bomba ve şehit haberleri duyar olduk. Ülkemizde halkımızın güven, yaşam ve moralini bozmak için ayrıca huzursuzluk çıkarmak için tüm hain odaklar değişik eylemler yaparak bizi ciğerimizden yaralamaktadırlar. Bir devlete karşı savaşsak neyse hainlere karşı ülke değerlerimizi yapılan saldırılara ve kışkırtmalara karşı milletimizin asil duruşunu korumaktadır. Devletimiz o hainlere gerekli cezaları vermekte ve vermeye de devam etmektedir. Her gün bir eve ateş düşüyor.

 

Ey karlı dağları kanıyla yıkayan Mehmetçik! Ey evladını kaybeden, ama kendini kaybetmemek için başını dik tutan babalar! Ey kalbinin durma noktasına gelmesine rağmen dimdik duran analar! Ey kocasını, kardeşini, kaybeden kalbi vatan için çarpan vatanseverler! Ey olan bitenden habersiz, baba diye tabuta bakan, yetimliğin acımsı tadını ağzındaki çikolatayla karıştıran minicik yavrular! Ey iki ay sonra evleneceği nişanlısını toprağa gömerken ‘Düğünümüzü cennette yapalım’ diyen sevdalı yürekler! Ey abisinin tabutu başında asker elbisesiyle beni de askere götürün diyen Nene Hatun’un torunu kız kardeş! Ey bu ülkeyi gerçekten seven dostlar…

 

ARTIK YETER: BU VATANA İHANETİN BEDELİ AĞIR OLMALI. ARTIK YETER: BU VATANA İHANETİN BEDELİ İDAM OLMALI. ”

 

Sosyal Medyada bazı vatandaşlar ve kendini medya sanan daha künyeleri olmayan haber siteleri Vatanı da , milletimizi de , askerlerimizi de , polislerimizi de sizlerden daha çok seviyoruz. Unutmamak gerekir ki Tek Bayrak Tek Ülke Tek Millet Tek Allaha inanırız vesselam diye konuştu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.