Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Lale Haber Yeni Yerine Taşındı

GÜNCEL 05.10.2018 - 18:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Lale Haber Yeni Yerine Taşındı

Nevşehir’de Haberin Merkezi yeni yerine taşındı.
  Nevşehir’de Haberin Merkezi yeni yerinde hizmet verm eye başladı. Kurulduğu günden bugüne kadar doğru,tarafsız, ilkeli habercilik anlayışıyla siz değerli okuyucularımıza Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri an ve an aktaran www.lalehaber.com internet gazetemiz yeni yerine taşındı. Son günlerde bünyesinde Nevşehir’in ilk ve tek spor sitesi olan www.lalespor.com isimli internet spor sitesini de yayın hayatına başlatan Lale Haber her zaman olduğu gibi yine siz değerli okuyucularımıza haberleri aktarmaya devam edecek.   Her geçen gün gelişen ve büyüyen www.lalehaber.com internet gazetesinde çok yakında yeni yayınlarda hizmet vermeye başlayacak.   Lale Haber ve Lalespor Adres; Karasoku Mahallesi, Süer Sokak No: 57/4 Nevşehir Tel: 0543 932 50 00
Nevşehir’de Haberin Merkezi yeni yerine taşındı.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi yeni yerinde hizmet verm

eye başladı. Kurulduğu günden bugüne kadar doğru,tarafsız, ilkeli habercilik anlayışıyla siz değerli okuyucularımıza Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri an ve an aktaran www.lalehaber.com internet gazetemiz yeni yerine taşındı. Son günlerde bünyesinde Nevşehir’in ilk ve tek spor sitesi olan www.lalespor.com isimli internet spor sitesini de yayın hayatına başlatan Lale Haber her zaman olduğu gibi yine siz değerli okuyucularımıza haberleri aktarmaya devam edecek.

 

Her geçen gün gelişen ve büyüyen www.lalehaber.com internet gazetesinde çok yakında yeni yayınlarda hizmet vermeye başlayacak.

 

Lale Haber ve Lalespor Adres;

Karasoku Mahallesi, Süer Sokak No: 57/4 Nevşehir

Tel: 0543 932 50 00

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.