Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Lale Sanayi Sitesi Başkanlığı'ndan Üyelerin Dikkatine

NEVŞEHİR 13.02.2018 - 18:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Lale Sanayi Sitesi Başkanlığı'ndan Üyelerin Dikkatine

Lale Sanayi Sitesi Başkanlığı üyelerine önemli bir çağrıda bulundu.
  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu’na bağlı müfettişler ile Lale Sanayi Sitesi Başkanlığının 02.02.2018 tarihinde yapmış olduğu toplantı ve bu toplantıda alınmış kararlara bağlı olarak ;   2018 yılında sanayi işletmelerinde iş sağlığı ve güvenliği denetimleri yapılacaktır. Sanayi sitesinde faaliyet göstermekte olan işletmelerimizin oluşabilecek tehlikeler ,İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu kapsamında yapılması gerekenler hususunda gerekli tedbirleri almaları ivedilik arz etmektedir.   6331 sayılı İş Güvenliği Kanunu kapsamında Sigortalı çalışanı olan işletmeler hizmet almakları OSGB firmaları ile görüşülerek eksiklerin giderilmesi hazırlıkların tamamlanması konusunda gerekli çalışmaları yaparak, çalışma sonuçlarını da koordinasyondan sorumlu Lale Sanayi Sitesi Başkanlığı’na bildirmeleri gerekmektedir.   Herhangi bir OSGB’den hizmet almayan sigortalı çalışanı olan işletmelerinde ivedi şekilde anlaşmalarını yaparak gerekli hazırlıklara başlamaları gerekmektedir.   Sanayi İşletmesi bütün üyelerimize önemle duyurulur.     TASFİYE HALİNDE S.S. LALE SANAYİ KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞI YÖNETİM KURULU ADINA BAŞKAN SUAT ALTUNTAŞ
Lale Sanayi Sitesi Başkanlığı üyelerine önemli bir çağrıda bulundu.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu’na bağlı müfettişler ile Lale Sanayi Sitesi Başkanlığının 02.02.2018 tarihinde yapmış olduğu toplantı ve bu toplantıda alınmış kararlara bağlı olarak ;

 

2018 yılında sanayi işletmelerinde iş sağlığı ve güvenliği denetimleri yapılacaktır. Sanayi sitesinde faaliyet göstermekte olan işletmelerimizin oluşabilecek tehlikeler ,İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu kapsamında yapılması gerekenler hususunda gerekli tedbirleri almaları ivedilik arz etmektedir.

 

6331 sayılı İş Güvenliği Kanunu kapsamında Sigortalı çalışanı olan işletmeler hizmet almakları OSGB firmaları ile görüşülerek eksiklerin giderilmesi hazırlıkların tamamlanması konusunda gerekli çalışmaları yaparak, çalışma sonuçlarını da koordinasyondan sorumlu Lale Sanayi Sitesi Başkanlığı’na bildirmeleri gerekmektedir.

 

Herhangi bir OSGB’den hizmet almayan sigortalı çalışanı olan işletmelerinde ivedi şekilde anlaşmalarını yaparak gerekli hazırlıklara başlamaları gerekmektedir.

 

Sanayi İşletmesi bütün üyelerimize önemle duyurulur.

 

 

TASFİYE HALİNDE S.S. LALE SANAYİ

KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞI

YÖNETİM KURULU ADINA BAŞKAN

SUAT ALTUNTAŞ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.