MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Lalespor Yarın Yayın Hayatına Başlıyor

SPOR 17.09.2018 - 17:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Lalespor Yarın Yayın Hayatına Başlıyor

Nevşehir’in İlk ve Tek Spor Sitesi www.lalespor.com yarın yayın hayatına başlıyor.
  Nevşehir’in ilk ve tek spor sitesi olan www.lalespor.com haber sitesi yarından itibaren yayın hayatına başlıyor. Başta 3.Lig temsilcimiz Nevşehir Belediyespor olmak üzere, Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kapadokya Göremespor’un tüm maçlarının yanı sıra ilimizde faaliyet gösteren 1.Amatör Lig takımları, okul sporları ve aradığınız tüm spor faaliyetlerine yer verecek olan www.lalespor.com haber sitesi 18 Eylül Salı gününden itibaren yayın hayatına başlıyor.   Nevşehir’in ilk ve tek spor sitesi www.lalespor.com haber sitemize haberlerinizi göndermek için lalespor50@hotmail.com adresinin yanı sıra whatsapp ihbar hattımız 0 543 932 50 00 numaralardan da bizlere yayınlanmasını istediğiniz spor haberlerinizi gönderebilirsiniz.   Nevşehir’in ilk ve tek spor sitesi www.lalespor.com
Nevşehir’in İlk ve Tek Spor Sitesi www.lalespor.com yarın yayın hayatına başlıyor.

 

Nevşehir’in ilk ve tek spor sitesi olan www.lalespor.com haber sitesi yarından itibaren yayın hayatına başlıyor. Başta 3.Lig temsilcimiz Nevşehir Belediyespor olmak üzere, Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kapadokya Göremespor’un tüm maçlarının yanı sıra ilimizde faaliyet gösteren 1.Amatör Lig takımları, okul sporları ve aradığınız tüm spor faaliyetlerine yer verecek olan www.lalespor.com haber sitesi 18 Eylül Salı gününden itibaren yayın hayatına başlıyor.

 

Nevşehir’in ilk ve tek spor sitesi www.lalespor.com haber sitemize haberlerinizi göndermek için lalespor50@hotmail.com adresinin yanı sıra whatsapp ihbar hattımız 0 543 932 50 00 numaralardan da bizlere yayınlanmasını istediğiniz spor haberlerinizi gönderebilirsiniz.

 

Nevşehir’in ilk ve tek spor sitesi www.lalespor.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.