Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Lara Eğitim Kurumları Japon Misafirlerini Ağırladı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2015 - 17:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Lara Eğitim Kurumları Japon Misafirlerini Ağırladı

Nevşehir eğitim öğretim hayatına büyük katkılar sağlayan Özel Lara Eğitim Kurumları Japonya’dan Kapadokya’ya ziyarete gelen öğrenci grubunu okulunda misafir etti. Japonya’nın değişik okullarından Türkiye’ye gelen misafirler Nevşehir’de Lara Eğitim Kurumlarını ziyaret ettiler. Misafirler idareci, öğretmen ve öğrenciler tarafından coşkulu bir biçimde karşılandı . Karşılamanın ardından konuk ekip okul müdürü Ulaş İnönü’yü makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında misafirlere baklava ve Türk kahvesi ikram edildi. Eğitim sistemleri hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu, iyi niyet mektubu ve karşılıklı hediyeler takdim edildikten sonra, Japon öğrenciler 7. ve 8. Sınıf öğrencileriyle söyleşi yaptılar. Söyleşi esnasında Lara ortaokulu öğrencilerinin misafirlere İngilizce sorular sorması misafir grubun ilgisini çekti. Öğrenciler geçtiğimiz hafta içerisinde Körfez köprüsünün halatının kopmasından dolayı harakiri yapan Japon mühendisi de sordular. Japon öğrencilerden Yosi “ Japonya’da çalışmak çok önemlidir. Japonya’da işler şansa bırakılmaz, herkes sorumluluk sahibidir. Bundan dolayı harakiri etmiştir” şeklinde konuştu. Söyleşiden sonra müzik öğretmeninin gelen misafirlere piyanoda Japonca bir parça çalması duygu dolu dakikalar yaşattı. Ziyaret bitiminde öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi ve hediye takdim edildi.

Nevşehir eğitim öğretim hayatına büyük katkılar sağlayan Özel Lara Eğitim Kurumları Japonya’dan Kapadokya’ya ziyarete gelen öğrenci grubunu okulunda misafir etti. Japonya’nın değişik okullarından Türkiye’ye gelen misafirler Nevşehir’de Lara Eğitim Kurumlarını ziyaret ettiler. Misafirler idareci, öğretmen ve öğrenciler tarafından coşkulu bir biçimde karşılandı . Karşılamanın ardından konuk ekip okul müdürü Ulaş İnönü’yü makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında misafirlere baklava ve Türk kahvesi ikram edildi.
Eğitim sistemleri hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu, iyi niyet mektubu ve karşılıklı hediyeler takdim edildikten sonra, Japon öğrenciler 7. ve 8. Sınıf öğrencileriyle söyleşi yaptılar. Söyleşi esnasında Lara ortaokulu öğrencilerinin misafirlere İngilizce sorular sorması misafir grubun ilgisini çekti. Öğrenciler geçtiğimiz hafta içerisinde Körfez köprüsünün halatının kopmasından dolayı harakiri yapan Japon mühendisi de sordular. Japon öğrencilerden Yosi “ Japonya’da çalışmak çok önemlidir. Japonya’da işler şansa bırakılmaz, herkes sorumluluk sahibidir. Bundan dolayı harakiri etmiştir” şeklinde konuştu. Söyleşiden sonra müzik öğretmeninin gelen misafirlere piyanoda Japonca bir parça çalması duygu dolu dakikalar yaşattı. Ziyaret bitiminde öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi ve hediye takdim edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.