MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Lara Koleji Bursluluk Sınavına Muhteşem Katılım

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2015 - 14:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Lara Koleji Bursluluk Sınavına Muhteşem Katılım

Nevşehir Özel Lara Eğitim Kurumları'nın düzenlediği bursluluk sınavı muhteşem bir kalabalık katılımla gerçekleşti. Hafta sonu yapılan Lara bursluluk sınavında Nevşehir merkez ve ilçelerden katılan 2500 kadar öğrenci gelecek yıl Lara'da okuyabilmek için ter döktü. İki ayrı seansta gerçekleşen sınavda yarışan öğrencilerin yanı sıra velilerin de oldukça heyecanlı oldukları gözden kaçmadı. Sınava katılan tüm öğrencilerin çeşitli hediyelerle ödüllendirildiği etkinlikte veliler okulun 3D salonunda ve konferans salonunda film seyrettiler. Sınav süresi boyunca velilere çay ikramında bulunuldu. Lara Eğitim Kurumları Müdürü Ulaş İnönü "başarılarla dolu bir geçmişe sahip okulumuza gösterilen bu teveccühten dolayı çok mutluyuz. Eğitime doğan güneş parolasıyla başlayıp her yıl kendini yenileyerek eğitim -öğretim hayatına devam eden okulumuzu tercih edenler sadece bir okul değil aynı zamanda bir hayat seçmiş oluyorlar. Gerek eğitim-öğretimde gerekse sportif alanlarında kazandığımız başarılar, kupa ve madalyalar Lara Eğitim Kurumları'nın neden bu kadar tercih edildiğinin bir göstergesidir.2015 TEOG sınavlarında 7 öğrencimizin 120 sorunun tamamını doğru bilmesi,2014 TEOG sonuçlarına göre il birincisi olmamız, 2015 atletizm yarışmalarında, satranç müsabakalarında, oryantiring ve bocce yarışmalarında, güreş müsabakalarında, kitap sınavlarında Nevşehir birinciliğini kazanmış olmamız doğru yolda olduğumuzu gösteren başarılarımızdır" dedi. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Nevşehir Özel Lara Eğitim Kurumları'nın düzenlediği bursluluk sınavı muhteşem bir kalabalık katılımla gerçekleşti.

Hafta sonu yapılan Lara bursluluk sınavında Nevşehir merkez ve ilçelerden katılan 2500 kadar öğrenci gelecek yıl Lara'da okuyabilmek için ter döktü. İki ayrı seansta gerçekleşen sınavda yarışan öğrencilerin yanı sıra velilerin de oldukça heyecanlı oldukları gözden kaçmadı. Sınava katılan tüm öğrencilerin çeşitli hediyelerle ödüllendirildiği etkinlikte veliler okulun 3D salonunda ve konferans salonunda film seyrettiler. Sınav süresi boyunca velilere çay ikramında bulunuldu.

Lara Eğitim Kurumları Müdürü Ulaş İnönü "başarılarla dolu bir geçmişe sahip okulumuza gösterilen bu teveccühten dolayı çok mutluyuz. Eğitime doğan güneş parolasıyla başlayıp her yıl kendini yenileyerek eğitim -öğretim hayatına devam eden okulumuzu tercih edenler sadece bir okul değil aynı zamanda bir hayat seçmiş oluyorlar. Gerek eğitim-öğretimde gerekse sportif alanlarında kazandığımız başarılar, kupa ve madalyalar Lara Eğitim Kurumları'nın neden bu kadar tercih edildiğinin bir göstergesidir.2015 TEOG sınavlarında 7 öğrencimizin 120 sorunun tamamını doğru bilmesi,2014 TEOG sonuçlarına göre il birincisi olmamız, 2015 atletizm yarışmalarında, satranç müsabakalarında, oryantiring ve bocce yarışmalarında, güreş müsabakalarında, kitap sınavlarında Nevşehir birinciliğini kazanmış olmamız doğru yolda olduğumuzu gösteren başarılarımızdır" dedi.


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.