MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Lara Koleji’ne Satrançtan 4 Madalya Daha

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2015 - 13:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Lara Koleji’ne Satrançtan 4 Madalya Daha

  Özel Nevşehir Lara Eğitim Kurumları öğrencileri Nevşehir Okul Sporları Satranç Turnuvasındaki “Yıldızlar” kategorisinde 5 öğrenci ile katıldıkları yarışmalarda büyük başarı kazandılar. Lara öğrencisi Derya Solak tüm rakiplerini geride bırakarak altın madalya kazandı.Yine Lara Eğitim Kurumları öğrencilerinden Ahmet Utku Şimşek İkinci olurken,Zeynep Sena Açan ve Alperen Koşan üçüncü olma başarısını gösterdiler. Alperen Adaklı isimli öğrenci ise puanı ikinci ve üçüncü öğrenci ile aynı olmasına rağmen averajla beşinci oldu. Bu başarıyla beraber Lara Eğitim Kurumları öğrencileri 2014-2015 eğitim yılında satranç müsabakalarında 30 kadar madalya almış oldu.

 

Özel Nevşehir Lara Eğitim Kurumları öğrencileri Nevşehir Okul Sporları Satranç Turnuvasındaki “Yıldızlar” kategorisinde 5 öğrenci ile katıldıkları yarışmalarda büyük başarı kazandılar.

Lara öğrencisi Derya Solak tüm rakiplerini geride bırakarak altın madalya kazandı.Yine Lara Eğitim Kurumları öğrencilerinden Ahmet Utku Şimşek İkinci olurken,Zeynep Sena Açan ve Alperen Koşan üçüncü olma başarısını gösterdiler.

Alperen Adaklı isimli öğrenci ise puanı ikinci ve üçüncü öğrenci ile aynı olmasına rağmen averajla beşinci oldu. Bu başarıyla beraber Lara Eğitim Kurumları öğrencileri 2014-2015 eğitim yılında satranç müsabakalarında 30 kadar madalya almış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.