Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Lara Koleji Satranç Turnuvasına Damgasını Vurdu

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2015 - 10:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Lara Koleji Satranç Turnuvasına Damgasını Vurdu

  Nevşehir Satranç İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Küçükler Yaş Grupları Satranç Turnuvasında Lara öğrencileri turnuvaya damgalarını vurdu. Öğrenciler 3 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya alarak büyük bir başarıya imza attı. Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda yapılan müsabakalarında öğrenci velileri de hazır bulundu. Turnuvada altın madalyaları Muhammed Berkin Şimşek, Efe Kerem Şimşek ve Muhammed Ali Eser kazandı. Zuhal Pınarlı gümüş madalya kazanırken, Sümeyye Tunçyürek ve Muhammed Tuğrul Özkul bronz madalya kazandı. Eğitim ve öğretimin yanı sıra sportif aktivitelerde de önemli başarılar elde ettiklerini belirten okul müdürü Ulaş İnönü, "Amacımız öğrencilerimize vatanını milletini seven, milli manevi değerlerini öğreten öğrenciler yetiştirmek. Bunun yanı sıra sportif faaliyetlere de önem veriyoruz. Dereceye giren öğrencilerimizi ve öğretmenimiz İbrahim Cebecioğlunu kutluyorum. " dedi.
 

Nevşehir Satranç İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Küçükler Yaş Grupları Satranç Turnuvasında Lara öğrencileri turnuvaya damgalarını vurdu. Öğrenciler 3 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya alarak büyük bir başarıya imza attı.

Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda yapılan müsabakalarında öğrenci velileri de hazır bulundu. Turnuvada altın madalyaları Muhammed Berkin Şimşek, Efe Kerem Şimşek ve Muhammed Ali Eser kazandı. Zuhal Pınarlı gümüş madalya kazanırken, Sümeyye Tunçyürek ve Muhammed Tuğrul Özkul bronz madalya kazandı. Eğitim ve öğretimin yanı sıra sportif aktivitelerde de önemli başarılar elde ettiklerini belirten okul müdürü Ulaş İnönü, "Amacımız öğrencilerimize vatanını milletini seven, milli manevi değerlerini öğreten öğrenciler yetiştirmek. Bunun yanı sıra sportif faaliyetlere de önem veriyoruz. Dereceye giren öğrencilerimizi ve öğretmenimiz İbrahim Cebecioğlunu kutluyorum. " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.