Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Lara Koleji Selam Film Ekibini Ağırladı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2015 - 08:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Lara Koleji Selam Film Ekibini Ağırladı

Bir milyondan fazla insanın izlediği ve iki haftada izleyici rekorları kıran Selam Bahara Yolculuk filmi oyuncuları Kapadokya’yı gezdi. Başrol oyuncuları Aslıhan Güner, Gürol Güngör, Mert Yavuzcan, Altınbek Elkinbaev ve görüntü yönetmeni Hayal Aslanzade Lara Kolejinin davetlisi olarak Nevşehir’i gezdi ve Peribacalarını ziyaret etti. Senaryosu gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkılarak yazılan Kırgızistan’da öğretmenlik yapan İsmail öğretmen ve eşi Sevgi'nin öyküsü anlatılan Selam Bahar Yolculuk filminin oyuncularından Aslıhan Güner, " Kapadokya’yı çok sevdim. En kısa zamanda balon turu yapmak için tekrar geleceğim." dedi. İsmail öğretmeni canlandıran Gürol Güngör ise " Filmimize ilgi bizi çok sevindiriyor. Her gittiğimiz yerde büyük bir sevgiyle karşılaşıyoruz. Peribacaları dünyanın en harika yerlerinden biri. En kısa zamanda ailecek buraya gelmeyi istiyorum” şeklinde konuştu. Halen Kırgızistan’da Türk okulunda okul müdürlüğü yapan ve filmde Taştan Beyi canlandıran Altınbek Elkinbaev ise Türkiye’yi çok sevdiğini söyledi ve Nevşehirlileri Kırgızistan’ı gezmeye ve okul mezuniyet törenlerine davet etti. Lara Koleji öğrencileri film ekibine Kapadokya hatırası seramik bir tabak hediye etti. Öğrencilerle kısa bir süre sohbet eden film ekibi daha sonra onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  


Bir milyondan fazla insanın izlediği ve iki haftada izleyici rekorları kıran Selam Bahara Yolculuk filmi oyuncuları Kapadokya’yı gezdi. Başrol oyuncuları Aslıhan Güner, Gürol Güngör, Mert Yavuzcan, Altınbek Elkinbaev ve görüntü yönetmeni Hayal Aslanzade Lara Kolejinin davetlisi olarak Nevşehir’i gezdi ve Peribacalarını ziyaret etti.
Senaryosu gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkılarak yazılan Kırgızistan’da öğretmenlik yapan İsmail öğretmen ve eşi Sevgi'nin öyküsü anlatılan Selam Bahar Yolculuk filminin oyuncularından Aslıhan Güner, " Kapadokya’yı çok sevdim. En kısa zamanda balon turu yapmak için tekrar geleceğim." dedi. İsmail öğretmeni canlandıran Gürol Güngör ise " Filmimize ilgi bizi çok sevindiriyor. Her gittiğimiz yerde büyük bir sevgiyle karşılaşıyoruz. Peribacaları dünyanın en harika yerlerinden biri. En kısa zamanda ailecek buraya gelmeyi istiyorum” şeklinde konuştu. Halen Kırgızistan’da Türk okulunda okul müdürlüğü yapan ve filmde Taştan Beyi canlandıran Altınbek Elkinbaev ise Türkiye’yi çok sevdiğini söyledi ve Nevşehirlileri Kırgızistan’ı gezmeye ve okul mezuniyet törenlerine davet etti.
Lara Koleji öğrencileri film ekibine Kapadokya hatırası seramik bir tabak hediye etti. Öğrencilerle kısa bir süre sohbet eden film ekibi daha sonra onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.