Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Lara Satranç’ta Çifte Kupa Kazandı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2016 - 16:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Lara Satranç’ta Çifte Kupa Kazandı

  Satrançtaki başarılarıyla kendinden sıkça bahsettiren Özel Nevşehir Lara Eğitim Kurumları başarılarına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Lara öğrencileri geçen hafta yapılan Kadınlar Günü Satranç turnuvasında 1 Kupa 2 madalya alırken, pazar günü yapılan Küçükler Satranç Liginde 1 Kupa 4 madalya daha kazandılar. Kadınlar günü Satranç Turnuvasında Laralı Sporculardan Öznur Başyiğit kupa alırken, Sümeyye Tunçyürek ve Zeynep Sena Açan gümüş madalya aldı. Nevşehir Küçükler Satranç Liginde takım halinde 3. olarak kupa kaldıran öğrencilerden Barış Cihan Kaynar altın madalya, Ahmet Akif Kılıçay ve Efe Kerem Şimşek gümüş madalya ve Muhammet Berkin Şimşek bronz madalya alarak büyük bir başarı elde etti. Özel Nevşehir Lara Eğitim Kurumları müdürü Ulaş İnönü makamında sporcuları kabul ederek onları tebrik etti. İnönü satrancın önemli bir spor dalı olduğunu ve bu sporun gelişmesi ve yayılmasında özel hassasiyet gösterildiğini ifade ederek, başarıda emeği geçen satranç öğretmeni İbrahim Cebecioğluna ve öğrencilere teşekkür etti.
 

Satrançtaki başarılarıyla kendinden sıkça bahsettiren Özel Nevşehir Lara Eğitim Kurumları başarılarına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Lara öğrencileri geçen hafta yapılan Kadınlar Günü Satranç turnuvasında 1 Kupa 2 madalya alırken, pazar günü yapılan Küçükler Satranç Liginde 1 Kupa 4 madalya daha kazandılar. Kadınlar günü Satranç Turnuvasında Laralı Sporculardan Öznur Başyiğit kupa alırken, Sümeyye Tunçyürek ve Zeynep Sena Açan gümüş madalya aldı. Nevşehir Küçükler Satranç Liginde takım halinde 3. olarak kupa kaldıran öğrencilerden Barış Cihan Kaynar altın madalya, Ahmet Akif Kılıçay ve Efe Kerem Şimşek gümüş madalya ve Muhammet Berkin Şimşek bronz madalya alarak büyük bir başarı elde etti.

Özel Nevşehir Lara Eğitim Kurumları müdürü Ulaş İnönü makamında sporcuları kabul ederek onları tebrik etti. İnönü satrancın önemli bir spor dalı olduğunu ve bu sporun gelişmesi ve yayılmasında özel hassasiyet gösterildiğini ifade ederek, başarıda emeği geçen satranç öğretmeni İbrahim Cebecioğluna ve öğrencilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.