MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Laralı Anneler Konya Gezisinde

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2015 - 11:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Laralı Anneler Konya Gezisinde

Nevşehir Özel Lara Eğitim Kurumları velilerine yönelik Konya Gezisi düzenledi. Bayan velilere yönelik olarak gerçekleştirilen geziye ilgi oldukça yoğun oldu. Geziye enfes manzaralı açık büfe kahvaltı ile başlayan hanımlar görevli rehberler eşliğinde Mevlana Müzesi, Yeşil Türbe, Şems-i Tebrizi Türbesi, Alaaddin Tepesi, Meram gibi tarihi ve turistik yerleri gezdiler. Gezide ayrıca Lara Koleji’nin Konya’da bulunan kardeş kurumları ziyaret edildi. Gezi sonrası Konya’nın yöresel yemeklerini tadan hanımlar yemek sonrası çeşitli hediyelik eşyalar alarak alışveriş yapma imkânı da yakaladılar. Konya’nın tarihi ve turistlik yerlerini gezen hanımlar gece saatlerinde gezilerini tamamladılar. Gezi sonrası açıklamalarda bulunan Lara Eğitim Kurumları müdürü Ulaş İnönü, “ Ülkemizin tarihi ve kültürel yerlerini velilerimize tanıtma fırsatı sağlıyoruz. Bilindiği üzere Konya ilimiz, insanlık tarihi açısından önemli medeniyetlere sahne olmuş, oldukça zengin bir kültürün izlerini bağrında taşıyan, Mevlana gibi yetiştirdiği İslam büyükleri ile gönülleri fetheden, bir müze şehirdir. Umarım gezimizden annelerimiz memnun kalmışladır. Bu gezilerimizi önümüzdeki günlerde de talepler doğrultusunda gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu. Velilerden ise Asuman Yılmaz ise “ Lara Koleji idareci ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum. Bizi böyle güzel bir etkinlikte bir araya getirdiler. Okulumuz bu yıl hem öğrencilere hem de velilere yönelik oldukça güzel faaliyetler gerçekleştiriyor. Okulumuzdan son derece memnunuz. Bilhassa gezi boyunca bizlerle ilgilenen bayan öğretmenlere çok teşekkür ediyorum ” dedi.  

Nevşehir Özel Lara Eğitim Kurumları velilerine yönelik Konya Gezisi düzenledi. Bayan velilere yönelik olarak gerçekleştirilen geziye ilgi oldukça yoğun oldu. Geziye enfes manzaralı açık büfe kahvaltı ile başlayan hanımlar görevli rehberler eşliğinde Mevlana Müzesi, Yeşil Türbe, Şems-i Tebrizi Türbesi, Alaaddin Tepesi, Meram gibi tarihi ve turistik yerleri gezdiler. Gezide ayrıca Lara Koleji’nin Konya’da bulunan kardeş kurumları ziyaret edildi. Gezi sonrası Konya’nın yöresel yemeklerini tadan hanımlar yemek sonrası çeşitli hediyelik eşyalar alarak alışveriş yapma imkânı da yakaladılar. Konya’nın tarihi ve turistlik yerlerini gezen hanımlar gece saatlerinde gezilerini tamamladılar.
Gezi sonrası açıklamalarda bulunan Lara Eğitim Kurumları müdürü Ulaş İnönü, “ Ülkemizin tarihi ve kültürel yerlerini velilerimize tanıtma fırsatı sağlıyoruz. Bilindiği üzere Konya ilimiz, insanlık tarihi açısından önemli medeniyetlere sahne olmuş, oldukça zengin bir kültürün izlerini bağrında taşıyan, Mevlana gibi yetiştirdiği İslam büyükleri ile gönülleri fetheden, bir müze şehirdir. Umarım gezimizden annelerimiz memnun kalmışladır. Bu gezilerimizi önümüzdeki günlerde de talepler doğrultusunda gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu. Velilerden ise Asuman Yılmaz ise “ Lara Koleji idareci ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum. Bizi böyle güzel bir etkinlikte bir araya getirdiler. Okulumuz bu yıl hem öğrencilere hem de velilere yönelik oldukça güzel faaliyetler gerçekleştiriyor. Okulumuzdan son derece memnunuz. Bilhassa gezi boyunca bizlerle ilgilenen bayan öğretmenlere çok teşekkür ediyorum ” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.