MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Laralı Veliler Kitap Sınavında Ter Döktü

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2015 - 10:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Laralı Veliler Kitap Sınavında Ter Döktü

  Nevşehir Özel Lara İlkokulu ve Ortaokulu’nda, öğrenci velileri arasında kitap sınavı düzenlendi. Okul idaresi sadece öğrencilerin değil, velilerin de kitap okumasının önemli olduğunu düşünerek, “Okuyan Öğrenci, Okuyan Veli” sloganıyla öğrenci velilerinin de kitap okumasını sağlamak amacıyla bir kitap sınavı düzenledi. Okulda öğrenci sıralarına oturan velilerin test usulü yapılan sınavda heyecanlı oldukları gözlendi. Okul Müdürü Ulaş İnönü, amaçlarının anne ve babaların çocuk eğitimi noktasında bilinçlenmelerini sağlamak olduğunu belirtti. Velilere danışman psikolog yazar Lütfen Benim İçin…isimli kitabından seçilen 26 sorudan oluşan bir sınav yapıldı. Katılımın yoğun olduğu sınavda anne ve babalar çocuklarının oturduğunu sıralarda ter döktü. Sınav sonunda soru kitapçıkları ile salon dışına çıkan veliler, birlikte soruların cevaplarını teker teker kontrol ederek sınava ne kadar önem verdiklerini gösterdi. Okul Müdürü Ulaş İnönü, amaçlarının anne ve babaların çocuk eğitimi noktasında bilinçlenmelerini sağlamak olduğunu belirterek, “Bugünün çocukları yarının yetişkinleri olacak. Onların eğitiminden nasıl sorumluysak anne ve babaları da bilinçlendirmekten bir o kadar sorumluyuz. Bu tür eğitim faaliyetlerimize devam edeceğiz. Çünkü gelecek nesil bizden bunu bekliyor. Bu yarışmaya katılan tüm velilerimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Yarışma sonucuna göre velilerden Necla Başkurt birinci olarak altın almaya hak kazandı.
 

Nevşehir Özel Lara İlkokulu ve Ortaokulu’nda, öğrenci velileri arasında kitap sınavı düzenlendi. Okul idaresi sadece öğrencilerin değil, velilerin de kitap okumasının önemli olduğunu düşünerek, “Okuyan Öğrenci, Okuyan Veli” sloganıyla öğrenci velilerinin de kitap okumasını sağlamak amacıyla bir kitap sınavı düzenledi. Okulda öğrenci sıralarına oturan velilerin test usulü yapılan sınavda heyecanlı oldukları gözlendi. Okul Müdürü Ulaş İnönü, amaçlarının anne ve babaların çocuk eğitimi noktasında bilinçlenmelerini sağlamak olduğunu belirtti.

Velilere danışman psikolog yazar Lütfen Benim İçin…isimli kitabından seçilen 26 sorudan oluşan bir sınav yapıldı. Katılımın yoğun olduğu sınavda anne ve babalar çocuklarının oturduğunu sıralarda ter döktü. Sınav sonunda soru kitapçıkları ile salon dışına çıkan veliler, birlikte soruların cevaplarını teker teker kontrol ederek sınava ne kadar önem verdiklerini gösterdi. Okul Müdürü Ulaş İnönü, amaçlarının anne ve babaların çocuk eğitimi noktasında bilinçlenmelerini sağlamak olduğunu belirterek, “Bugünün çocukları yarının yetişkinleri olacak. Onların eğitiminden nasıl sorumluysak anne ve babaları da bilinçlendirmekten bir o kadar sorumluyuz. Bu tür eğitim faaliyetlerimize devam edeceğiz. Çünkü gelecek nesil bizden bunu bekliyor. Bu yarışmaya katılan tüm velilerimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Yarışma sonucuna göre velilerden Necla Başkurt birinci olarak altın almaya hak kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.