Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Leblebici, Gaziantep’te manşetlerde

GÜNCEL 25.03.2017 - 10:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Leblebici, Gaziantep’te manşetlerde

Nevşehirspor Kulüp Başkanı olarak Nevşehir’de yola çıkan ve ilerleyen zamanlarda da Birlik Vakfı Şube Başkanlığına atanan Muzaffer Leblebici Gaziantep’te gazetelerin ve haber sitelerinin manşetlerinde yer aldı.
  Nevşehirspor Kulüp Başkanı olarak Nevşehir’de yola çıkan ve ilerleyen zamanlarda da Birlik Vakfı Şube Başkanlığına atanan Muzaffer Leblebici Gaziantep’te gazetelerin ve haber sitelerinin manşetlerinde yer aldı.   Nevşehir’de öncelikle Nevşehirspor sorununa el atarak Nevşehirspora sahip çıkan ve Nevşehirsporu bugüne kadar olmadığı şekilde temsil eden Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici daha sonra başarılı çalışmaları ve dik duruşu sonrasında ise Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığı görevine atandı. Gaziantepli olan Başkan Muzaffer Leblebici Nevşehir’de bir çok iş adamıyım diyenlere nazaran da Nevşehir’de yaptığı yatırımlar ile de sık sık gündeme gelmeye devam ederken Leblebici’nin bu başarısı sonrasında Gaziantep’te yayın yapmakta olan tüm yerel gazeteler ve haber sitelerinin de manşeti oldu. Gaziantep’te yayın yapan gazetelerin manşetlerinde yer alan Leblebici burada da Nevşehir’i tanıtması Nevşehir kamu oyu tarafından büyük bir takdir topladı.   İşte Gaziantep basının Birlik Vakfı Başkanı Muzaffer Leblebici hakkında yaptığı o haberler;   Nevşehir Birlik Vakfı Başkanlığına Gaziantepli Muzaffer Leblebici getirildi. Birlik Vakfı'nın Nevşehir'deki ilk şube başkanı olma özelliğini elinde bulunduran Leblebici Gaziantepli olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.   Ocak ayında Nevşehir'de şubesi açılan Nevşehir Birlik Vakfı'nın ilk başkanı olan Muzaffer Leblebici, samimi, dürüst ve karakterli kişiliği ile Nevşehir'in sevilen isimleri arasında geliyor.   Türkiye'nin birçok ilinde ve birçok önemli kademelerinde bulunan Gaziantepliler halkasına Nevşehir Birlik Vakfı Başkanlığına Gaziantepli Muzaffer Leblebici'de eklendi. Nevşehirspor Kulüp Başkanlığını da yürüten Gaziantepli iş adamı Muzaffer Leblebici Bölgesel amatör ligdeki takımın başına teknik direktör olarak Gaziantepli tecrübeli teknik adam Erol Azgını getirmişti.   GAZİANTEPLİ OLMAKTAN HER ZAMAN GURUR DUYDUM Nevşehir Birlik Vakfı Başkanı Muzaffer Leblebici, Gaziantep'in kendisinde ayrı bir yeri olduğunu belirterek, "Yıllardır Nevşehir'deyim. Gaziantepli olduğum kadar Nevşehirliyim de. Gaziantepli olmaktan gurur duyuyorum. Her zaman da duyacağım. Ancak Nevşehir bambaşka bir yer burada olmaktan hiçbir zaman pişmanlık duymadım. Buradaki insanlar bana güvenip Nevşehirspor Kulüp Başkanlığına getirdiler. Daha sonra ise Nevşehir Birlik Vakfı Başkanlığını bana layık gördüler. Onlarn bana olan güvenlerini boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım" dedi Kaynak: Referans Gazetesi  
Nevşehirspor Kulüp Başkanı olarak Nevşehir’de yola çıkan ve ilerleyen zamanlarda da Birlik Vakfı Şube Başkanlığına atanan Muzaffer Leblebici Gaziantep’te gazetelerin ve haber sitelerinin manşetlerinde yer aldı.

 

Nevşehirspor Kulüp Başkanı olarak Nevşehir’de yola çıkan ve ilerleyen zamanlarda da Birlik Vakfı Şube Başkanlığına atanan Muzaffer Leblebici Gaziantep’te gazetelerin ve haber sitelerinin manşetlerinde yer aldı.

 

Nevşehir’de öncelikle Nevşehirspor sorununa el atarak Nevşehirspora sahip çıkan ve Nevşehirsporu bugüne kadar olmadığı şekilde temsil eden Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici daha sonra başarılı çalışmaları ve dik duruşu sonrasında ise Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığı görevine atandı. Gaziantepli olan Başkan Muzaffer Leblebici Nevşehir’de bir çok iş adamıyım diyenlere nazaran da Nevşehir’de yaptığı yatırımlar ile de sık sık gündeme gelmeye devam ederken Leblebici’nin bu başarısı sonrasında Gaziantep’te yayın yapmakta olan tüm yerel gazeteler ve haber sitelerinin de manşeti oldu. Gaziantep’te yayın yapan gazetelerin manşetlerinde yer alan Leblebici burada da Nevşehir’i tanıtması Nevşehir kamu oyu tarafından büyük bir takdir topladı.

 

İşte Gaziantep basının Birlik Vakfı Başkanı Muzaffer Leblebici hakkında yaptığı o haberler;

 

Nevşehir Birlik Vakfı Başkanlığına Gaziantepli Muzaffer Leblebici getirildi. Birlik Vakfı'nın Nevşehir'deki ilk şube başkanı olma özelliğini elinde bulunduran Leblebici Gaziantepli olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.

 

Ocak ayında Nevşehir'de şubesi açılan Nevşehir Birlik Vakfı'nın ilk başkanı olan Muzaffer Leblebici, samimi, dürüst ve karakterli kişiliği ile Nevşehir'in sevilen isimleri arasında geliyor.

 

Türkiye'nin birçok ilinde ve birçok önemli kademelerinde bulunan Gaziantepliler halkasına Nevşehir Birlik Vakfı Başkanlığına Gaziantepli Muzaffer Leblebici'de eklendi. Nevşehirspor Kulüp Başkanlığını da yürüten Gaziantepli iş adamı Muzaffer Leblebici Bölgesel amatör ligdeki takımın başına teknik direktör olarak Gaziantepli tecrübeli teknik adam Erol Azgını getirmişti.

 

GAZİANTEPLİ OLMAKTAN HER ZAMAN GURUR DUYDUM

Nevşehir Birlik Vakfı Başkanı Muzaffer Leblebici, Gaziantep'in kendisinde ayrı bir yeri olduğunu belirterek, "Yıllardır Nevşehir'deyim. Gaziantepli olduğum kadar Nevşehirliyim de. Gaziantepli olmaktan gurur duyuyorum. Her zaman da duyacağım. Ancak Nevşehir bambaşka bir yer burada olmaktan hiçbir zaman pişmanlık duymadım. Buradaki insanlar bana güvenip Nevşehirspor Kulüp Başkanlığına getirdiler. Daha sonra ise Nevşehir Birlik Vakfı Başkanlığını bana layık gördüler. Onlarn bana olan güvenlerini boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım" dedi

Kaynak: Referans Gazetesi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.