MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Levha yenileme çalışmaları aralıksız sürüyor

NEVŞEHİR 23.01.2021 - 13:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Levha yenileme çalışmaları aralıksız sürüyor

Nevşehir İl İdaresi ekipleri tarafından köylerdeki yön tabelası ve levha yenileme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl İdaresi ekipleri tarafından köylerdeki yön tabelası ve levha yenileme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.    Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kar, rüzgâr, yağmur gibi olumsuz hava şartları nedeniyle okunmaz hale gelen yön tabelaları ve köy giriş çıkış levhalarının yerine yenilerini yerleştiriyor.    Nevşehir Merkez İlçe bağlı köyler başta olmak üzere, tüm köy giriş ve çıkışlarındaki yön tabelaları ve köy isim levhalarının yenileme çalışmalarına devam eden ekipler, özellikle sürücülerin gece rahatlıkla görebilecekleri fosforlu malzemeden yapılan tabelalar yerleştiriyor.     Gülşehir İlçesine bağlı Tuzköy ile Ürgüp İlçesine bağlı Şahinler ve Ayvalı köylerin yön tabelaları ile köy giriş çıkış tabelaları yenilendi.      Öte yandan, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipler, olumsuz hava şartları nedeniyle deforme olan yollarda herhangi bir kazaya sebebiyet verilmemesi için yol bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Gülşehir İlçesine bağlı Şahinler köyünün kumlama çalışmalarına devam ediliyor.. 
Nevşehir İl İdaresi ekipleri tarafından köylerdeki yön tabelası ve levha yenileme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl İdaresi ekipleri tarafından köylerdeki yön tabelası ve levha yenileme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. 

 

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kar, rüzgâr, yağmur gibi olumsuz hava şartları nedeniyle okunmaz hale gelen yön tabelaları ve köy giriş çıkış levhalarının yerine yenilerini yerleştiriyor. 

 

Nevşehir Merkez İlçe bağlı köyler başta olmak üzere, tüm köy giriş ve çıkışlarındaki yön tabelaları ve köy isim levhalarının yenileme çalışmalarına devam eden ekipler, özellikle sürücülerin gece rahatlıkla görebilecekleri fosforlu malzemeden yapılan tabelalar yerleştiriyor.  

 

Gülşehir İlçesine bağlı Tuzköy ile Ürgüp İlçesine bağlı Şahinler ve Ayvalı köylerin yön tabelaları ile köy giriş çıkış tabelaları yenilendi.   

 

Öte yandan, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipler, olumsuz hava şartları nedeniyle deforme olan yollarda herhangi bir kazaya sebebiyet verilmemesi için yol bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Gülşehir İlçesine bağlı Şahinler köyünün kumlama çalışmalarına devam ediliyor.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.