Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

LGS’de Kardelen Kolejinden üstün başarı

EĞİTİM 25.06.2019 - 21:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

LGS’de Kardelen Kolejinden üstün başarı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji 2019 LGS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte büyük bir başarıya imza attı.
    Kardelen Koleji 8. Sınıf öğrencilerinin büyük bir bölümü yine çok iyi sıralamada yer aldı. 74 mezun öğrencinin katıldığı LGS sonucuna göre;   1’lik dilimde 13 öğrencimiz, 3’lük dilimde 24 öğrencimiz yer alırken mezun öğrencilerimizin büyük çoğunluğu 10’luk dilime dahil olmuşlardır.   Bu büyük başarıyı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik eder, kendilerine önlerindeki eğitim hayatlarında başarılar dileriz. Öğrencilerimize bu başarıyı kazandırmada katkı sağlayan öğretmenlerimizin ve ailelerimizin emeklerine de teşekkür ederiz.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji 2019 LGS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte büyük bir başarıya imza attı.

 

 

Kardelen Koleji 8. Sınıf öğrencilerinin büyük bir bölümü yine çok iyi sıralamada yer aldı. 74 mezun öğrencinin katıldığı LGS sonucuna göre;

 

1’lik dilimde 13 öğrencimiz, 3’lük dilimde 24 öğrencimiz yer alırken mezun öğrencilerimizin büyük çoğunluğu 10’luk dilime dahil olmuşlardır.

 

Bu büyük başarıyı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik eder, kendilerine önlerindeki eğitim hayatlarında başarılar dileriz. Öğrencilerimize bu başarıyı kazandırmada katkı sağlayan öğretmenlerimizin ve ailelerimizin emeklerine de teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.