MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

LGS şampiyonları yine Kardelen Koleji’nden

EĞİTİM 10.06.2019 - 15:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

LGS şampiyonları yine Kardelen Koleji’nden

Liselere Geçiş Sınavı sonrası resmi olmayan sonuçlara göre Nevşehir'in en iyileri yine Kardelen Kolejinden.
  Uzun bir maratonun ardından yapılan LGS sonrasında Kardelen Koleji ortaokulu öğretmenlerinin yaptığı sınav analizleri doğrultusunda Kardelenli öğrenciler Türkiye'nin en iyi liselerine yerleşecek puanı alacaklar. Geçtiğimiz yaz ortasından itibaren yoğun tempo altında çalışan öğrenciler çalışmalarının meyvesini LGS ile topladı. Bireysel olarak Türkiye dereceleri elde edecek olan Kardelen Koleji 8.sınıf öğrencilerinin yanında kitlesel olarak başarıları ile de göz doldurdular.   Özel kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı yaptığı açıklamada; "Henüz kesin sonuçlar hakkında konuşmak için erken olsa da öğretmenlerimizin yaptığı sınav değerlendirmeleri neticesinde geçen üç yılda olduğu gibi bu yılda da Türkiye ve Nevşehir genelinde en iyi liselere girebilecek puanları alacaklardır. Kardelen Koleji sınav hazırlık programı kapsamında geçtiğimiz yaz ortasından beri yoğun olarak çalışmalarını sürdüren öğrenciler; eğitim danışmanlığı, hafta sonu kursları, birebir etütler ve soru çözümleri ile yüksek net ortalaması sağlamayı başardılar. Her bir öğrenci için eksik kazanımların tespit edilerek kişiye özel etütlerin yapılması başarıda büyük rol oynadı. Ayrıca öğrencilerimizin birçoğu şimdiden Kardelen Fen Lisesinde yerlerini ayırttı. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim" dedi.
Liselere Geçiş Sınavı sonrası resmi olmayan sonuçlara göre Nevşehir'in en iyileri yine Kardelen Kolejinden.

 

Uzun bir maratonun ardından yapılan LGS sonrasında Kardelen Koleji ortaokulu öğretmenlerinin yaptığı sınav analizleri doğrultusunda Kardelenli öğrenciler Türkiye'nin en iyi liselerine yerleşecek puanı alacaklar. Geçtiğimiz yaz ortasından itibaren yoğun tempo altında çalışan öğrenciler çalışmalarının meyvesini LGS ile topladı. Bireysel olarak Türkiye dereceleri elde edecek olan Kardelen Koleji 8.sınıf öğrencilerinin yanında kitlesel olarak başarıları ile de göz doldurdular.

 

Özel kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı yaptığı açıklamada; "Henüz kesin sonuçlar hakkında konuşmak için erken olsa da öğretmenlerimizin yaptığı sınav değerlendirmeleri neticesinde geçen üç yılda olduğu gibi bu yılda da Türkiye ve Nevşehir genelinde en iyi liselere girebilecek puanları alacaklardır. Kardelen Koleji sınav hazırlık programı kapsamında geçtiğimiz yaz ortasından beri yoğun olarak çalışmalarını sürdüren öğrenciler; eğitim danışmanlığı, hafta sonu kursları, birebir etütler ve soru çözümleri ile yüksek net ortalaması sağlamayı başardılar. Her bir öğrenci için eksik kazanımların tespit edilerek kişiye özel etütlerin yapılması başarıda büyük rol oynadı. Ayrıca öğrencilerimizin birçoğu şimdiden Kardelen Fen Lisesinde yerlerini ayırttı. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.