Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

LGS'ye Kardelen Damgası

EĞİTİM 27.06.2018 - 22:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

LGS'ye Kardelen Damgası

Son yılların en zorlu sınavında il birincisini çıkaran Özel Kardelen Koleji Ortaokulu Müdürü Faruk Çamcı sınav sonuçları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
  Dün açıklanan LGS sonucuna göre ilimizde üst düzey başarı göstererek tüm dikkatleri üzerinde toplayan Kardelen Kolejinin Ortaokul Müdürü Faruk Çamcı bireysel olarak Cesur Akün’ün il birincisi olmasının yanında bu yıl da yine kitlesel olarak çok büyük başarıya imza attıklarını belirtti.   2016 yılı TEOG sınavlarında da aynı şekilde ilimizin tek il 1. si Hüseyin Kaan Özdemir ile 76 öğrencimizin de 61'inin fen liselerine yerleştirildiğini hatırlatan Çamcı, geçen yıl da 103 öğrenciden 79'unun özel liseler ve fen liselerine yerleştiğini dile getirdi.   Çamcı: "Bu denli zorlu bir sınavda öğrencilerimiz hem bireysel olarak Nevşehir birinciliğini hem de kitlesel olarak büyük başarılar elde ettikleri için gururluyuz. Öğrencilerimizin geçen yıl olduğu gibi başta Özel Kardelen Fen Lisesi olmak üzere Türkiye'nin en iyi okullarına yerleşeceklerine inanıyorum. Bu başarıda emeği geçen fedakar, tecrübeli öğretmen kadroma ve değerli velilerimize teşekkür ederim" dedi.
Son yılların en zorlu sınavında il birincisini çıkaran Özel Kardelen Koleji Ortaokulu Müdürü Faruk Çamcı sınav sonuçları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

Dün açıklanan LGS sonucuna göre ilimizde üst düzey başarı göstererek tüm dikkatleri üzerinde toplayan Kardelen Kolejinin Ortaokul Müdürü Faruk Çamcı bireysel olarak Cesur Akün’ün il birincisi olmasının yanında bu yıl da yine kitlesel olarak çok büyük başarıya imza attıklarını belirtti.

 

2016 yılı TEOG sınavlarında da aynı şekilde ilimizin tek il 1. si Hüseyin Kaan Özdemir ile 76 öğrencimizin de 61'inin fen liselerine yerleştirildiğini hatırlatan Çamcı, geçen yıl da 103 öğrenciden 79'unun özel liseler ve fen liselerine yerleştiğini dile getirdi.

 

Çamcı: "Bu denli zorlu bir sınavda öğrencilerimiz hem bireysel olarak Nevşehir birinciliğini hem de kitlesel olarak büyük başarılar elde ettikleri için gururluyuz. Öğrencilerimizin geçen yıl olduğu gibi başta Özel Kardelen Fen Lisesi olmak üzere Türkiye'nin en iyi okullarına yerleşeceklerine inanıyorum. Bu başarıda emeği geçen fedakar, tecrübeli öğretmen kadroma ve değerli velilerimize teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.