Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

​Lider Tırmanış Türkiye Şampiyonası Finalleri Kapadokya’da Gerçekleştirilecek

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2015 - 17:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

​Lider Tırmanış Türkiye Şampiyonası Finalleri Kapadokya’da Gerçekleştirilecek

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Dağcılık Federasyonunun ortaklaşa gerçekleştireceği Türkiye Lider Tırmanış Şampiyonası 7- 8 Mart 2015 tarihleri arasında saat 10:00 da başlayacak olup Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin katkıları ile Üniversite Spor Salonunda gerçekleştirilecektir. 14 kişilik teknik hakem kurulunun katılacağı şampiyona Minikler, Küçükler, Gençler ve Büyükler olmak üzere dört kategoride gerçekleştirilecektir. İlk defa Kapadokya Bölgesinde Tırmanış Duvarı Final Müsabakaları yapılacak olması İlimiz ve gençlerimiz için farklı bir yarış olacaktır. Tırmanış, Dağcılık sporu ile ilgilenmek isteyen, denemek isteyen ve kendisini geliştirmek isteyen küçük, büyük, genç, yaşlı bütün halkımız müsabakalara davetlidir denildi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Dağcılık Federasyonunun ortaklaşa gerçekleştireceği Türkiye Lider Tırmanış Şampiyonası 7- 8 Mart 2015 tarihleri arasında saat 10:00 da başlayacak olup Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin katkıları ile Üniversite Spor Salonunda gerçekleştirilecektir.

14 kişilik teknik hakem kurulunun katılacağı şampiyona Minikler, Küçükler, Gençler ve Büyükler olmak üzere dört kategoride gerçekleştirilecektir. İlk defa Kapadokya Bölgesinde Tırmanış Duvarı Final Müsabakaları yapılacak olması İlimiz ve gençlerimiz için farklı bir yarış olacaktır. Tırmanış, Dağcılık sporu ile ilgilenmek isteyen, denemek isteyen ve kendisini geliştirmek isteyen küçük, büyük, genç, yaşlı bütün halkımız müsabakalara davetlidir denildi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.