Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Liderliğe Devam, Aksaray'a Selam!

KÜLTÜR-SANAT 18.03.2018 - 16:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Liderliğe Devam, Aksaray'a Selam!

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor artık şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.
  BAL Ligi 5.grupta Nevşehirspor’un yanı sıra Yozgatspor ve Aksaray Belediyespor şampiyonluk mücadelesinde ki mücadeleleri adeta nefesleri kesti. Nevşehirspor’un Talas Belediyespor ile oynayacağı maçta kulaklarda Yozgat’ta ki Yozgatspor-Aksaray Belediyespor maçına çevrilmişti. Maçta Aksaray Belediyespor’un 1-0 öne geçmesinin ardından Aksaray Belediyesporlu taraftarlar Yozgat’ta şampiyonluk şarkıları söylemeye başlamışken Yozgatspor 2 dakika da bulduğu 2 golle Aksaray Belediyespor’a şoka soktu. Maçlarında bu şekilde sona ermesinin ardından ise ligin başından beri şampiyonluk şarkıları söyleyen Aksaray Belediyespor’un taraftarlarına adeta bir futbol dersi yaşatan Yozgatspor’un ise maç sonrası sevinci görülmeye değerdi.   Şimdi Herşey Nevşehirspor’un Elinde BAL Liginde şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Nevşehirspor bir maç eksiği ile grupta liderken artık Aksaray Belediyespor ve Yozgatspor’un maçlarını tamamlamasına bakmadan grupta liderliğe yükseldi. Nitekim Nevşehirspor ikili averaj sonrasında Aksaray Belediyespor’a karşı üstünlüğü elde ederken Yozgatspor’un ise 1 puan önüne geçerek şampiyonluk ışıklarını yakmaya başladı.   Artık son sözü futbolcuların söyleyeceği haftalarda Nevşehirspor’a şampiyonluk yakışmaz mı beyler!
Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor artık şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

 

BAL Ligi 5.grupta Nevşehirspor’un yanı sıra Yozgatspor ve Aksaray Belediyespor şampiyonluk mücadelesinde ki mücadeleleri adeta nefesleri kesti. Nevşehirspor’un Talas Belediyespor ile oynayacağı maçta kulaklarda Yozgat’ta ki Yozgatspor-Aksaray Belediyespor maçına çevrilmişti. Maçta Aksaray Belediyespor’un 1-0 öne geçmesinin ardından Aksaray Belediyesporlu taraftarlar Yozgat’ta şampiyonluk şarkıları söylemeye başlamışken Yozgatspor 2 dakika da bulduğu 2 golle Aksaray Belediyespor’a şoka soktu. Maçlarında bu şekilde sona ermesinin ardından ise ligin başından beri şampiyonluk şarkıları söyleyen Aksaray Belediyespor’un taraftarlarına adeta bir futbol dersi yaşatan Yozgatspor’un ise maç sonrası sevinci görülmeye değerdi.

 

Şimdi Herşey Nevşehirspor’un Elinde

BAL Liginde şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Nevşehirspor bir maç eksiği ile grupta liderken artık Aksaray Belediyespor ve Yozgatspor’un maçlarını tamamlamasına bakmadan grupta liderliğe yükseldi. Nitekim Nevşehirspor ikili averaj sonrasında Aksaray Belediyespor’a karşı üstünlüğü elde ederken Yozgatspor’un ise 1 puan önüne geçerek şampiyonluk ışıklarını yakmaya başladı.

 

Artık son sözü futbolcuların söyleyeceği haftalarda Nevşehirspor’a şampiyonluk yakışmaz mı beyler!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.