MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Liselerarası A Genç Voleybol Şampiyonası Sona Erdi

SPOR 13.12.2017 - 14:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Liselerarası A Genç Voleybol Şampiyonası Sona Erdi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları voleybol A genç erkekler voleybol şampiyonası sona erdi.
  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları turnuvası kapsamında Damat İbrahim Paşa Spor salonunda düzenlenen A genç erkekler voleybol şampiyonasında birinciliği Derinkuyu Mehmet Ekmekçi Anadolu Lisesi, ikinciliği Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi, üçüncülüğü Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve dördüncülüğü ise Kardelen Koleji elde etti.   Dereceye giren takımlarının kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Aslan Uçar, Şube Müdürü Ünal Kitapçı ve Ali Şahin verdi. 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları voleybol A genç erkekler voleybol şampiyonası sona erdi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları turnuvası kapsamında Damat İbrahim Paşa Spor salonunda düzenlenen A genç erkekler voleybol şampiyonasında birinciliği Derinkuyu Mehmet Ekmekçi Anadolu Lisesi, ikinciliği Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi, üçüncülüğü Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve dördüncülüğü ise Kardelen Koleji elde etti.

 

Dereceye giren takımlarının kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Aslan Uçar, Şube Müdürü Ünal Kitapçı ve Ali Şahin verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.