MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Litvanlar Ürgüp'te buluştu

TURİZM 16.11.2019 - 13:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Litvanlar Ürgüp'te buluştu

Üyelerini Türkiye’de yerleşik Litvanların oluşturduğu Litvanlar Derneği’nin 2. Genel Kongresi Ürgüp Dinler Otel’de gerçekleştiriliyor.
  Üyelerini Türkiye’de yerleşik Litvanların oluşturduğu Litvanlar Derneği’nin 2. Genel Kongresi Ürgüp Dinler Otel’de gerçekleştiriliyor.   Litvanya Milli Marşı ve İstiklal Marşı’nın hep beraber okunması ile başlayan kongre, Litvanya Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Ekselansları Audrius Bruzga, Litvanya Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu Yakup Dinler ve Litvanlar Derneği Başkanı Margiris Klenavicius’un açılış konuşmaları ile devam etti.   Nüfusunun yaklaşık 10’u olan, 250,000 kişinin Türkiye’yi turistik anlamda ziyaret ettiği Litvanya’da Türkiye liderlik konumunu yıllardır korumaya devam ediyor. Litvanlar Derneği Kongresi’nin Ürgüp’te yapılıyor olmasından mutluluk duyduğunu belirten Fahri Konsolos Yakup Dinler “Bu kongre ile 50 kişilik Litvan Ailemizi Kapadokya ve Ürgüp’te ağırlama şansına eriştik. Litvanlar bölgemizi çok iyi tanımıyorlar, bu kongrenin bölgemiz turizmine ciddi katkı sağlayacağını düşünüyorum. Kongreye katılan Ekselansları Bruzga, kongrenin burada yapılmasında desteklerini esirgemeyen Litvanlar Derneği Başkanı Sayın Klenavicius ve tüm Yönetim Kurulu Üyelerine çok teşekkür ederim.” dedi.   Kongre 2 gün boyunca çeşitli aktiviteler ile devam edecek ve Pazar günü son bulacak.
Üyelerini Türkiye’de yerleşik Litvanların oluşturduğu Litvanlar Derneği’nin 2. Genel Kongresi Ürgüp Dinler Otel’de gerçekleştiriliyor.

 

Üyelerini Türkiye’de yerleşik Litvanların oluşturduğu Litvanlar Derneği’nin 2. Genel Kongresi Ürgüp Dinler Otel’de gerçekleştiriliyor.

 

Litvanya Milli Marşı ve İstiklal Marşı’nın hep beraber okunması ile başlayan kongre, Litvanya Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Ekselansları Audrius Bruzga, Litvanya Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu Yakup Dinler ve Litvanlar Derneği Başkanı Margiris Klenavicius’un açılış konuşmaları ile devam etti.

 

Nüfusunun yaklaşık 10’u olan, 250,000 kişinin Türkiye’yi turistik anlamda ziyaret ettiği Litvanya’da Türkiye liderlik konumunu yıllardır korumaya devam ediyor. Litvanlar Derneği Kongresi’nin Ürgüp’te yapılıyor olmasından mutluluk duyduğunu belirten Fahri Konsolos Yakup Dinler “Bu kongre ile 50 kişilik Litvan Ailemizi Kapadokya ve Ürgüp’te ağırlama şansına eriştik. Litvanlar bölgemizi çok iyi tanımıyorlar, bu kongrenin bölgemiz turizmine ciddi katkı sağlayacağını düşünüyorum. Kongreye katılan Ekselansları Bruzga, kongrenin burada yapılmasında desteklerini esirgemeyen Litvanlar Derneği Başkanı Sayın Klenavicius ve tüm Yönetim Kurulu Üyelerine çok teşekkür ederim.” dedi.

 

Kongre 2 gün boyunca çeşitli aktiviteler ile devam edecek ve Pazar günü son bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.