Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Litvanya Cumhuriyeti heyetinden, Vali Aktaş’a ziyaret

GÜNCEL 22.11.2019 - 21:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Litvanya Cumhuriyeti heyetinden, Vali Aktaş’a ziyaret

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Kapadokya ziyaretinde bulunmak üzere İlimizde bulunan Litvanya Cumhuriyet Delegasyonu heyetini Valilik makamında kabul etti.
  Vali İlhami Aktaş, İlimize gelen Litvanya Cumhuriyet Delegasyonu Heyetini Dünya’nın gözbebeği olan Kapadokya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini ifade ederek, ziyaretleri nedeniyle kendilerine teşekkür etti.   Kapadokya’da bulunmaktan çok memnun olduklarını belirten konuklar ise, kendilerini kabullerinden dolayı Vali İlhami Aktaş’a teşekkürlerini ilettiler.   Ziyarete; KAPTİD (Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı ve Litvanya Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu Yakup Dinler ile Litvanya Cumhuriyeti Ekonomi ve İnovasyon Başkanlığı Turizm Deparmanı Başkanı Mr. Renaldas Cızas, ve Litvanya Turizm Odası Başkanı Ms. Zydre Gaveliene ile Tur operatörlerinden oluşan heyet katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Kapadokya ziyaretinde bulunmak üzere İlimizde bulunan Litvanya Cumhuriyet Delegasyonu heyetini Valilik makamında kabul etti.

 

Vali İlhami Aktaş, İlimize gelen Litvanya Cumhuriyet Delegasyonu Heyetini Dünya’nın gözbebeği olan Kapadokya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini ifade ederek, ziyaretleri nedeniyle kendilerine teşekkür etti.

 

Kapadokya’da bulunmaktan çok memnun olduklarını belirten konuklar ise, kendilerini kabullerinden dolayı Vali İlhami Aktaş’a teşekkürlerini ilettiler.

 

Ziyarete; KAPTİD (Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı ve Litvanya Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu Yakup Dinler ile Litvanya Cumhuriyeti Ekonomi ve İnovasyon Başkanlığı Turizm Deparmanı Başkanı Mr. Renaldas Cızas, ve Litvanya Turizm Odası Başkanı Ms. Zydre Gaveliene ile Tur operatörlerinden oluşan heyet katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.