Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Lojman başvuru listesi güncellenecek

EĞİTİM 04.01.2020 - 15:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Lojman başvuru listesi güncellenecek

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde lojman başvuru listesi güncellenecek.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde lojman başvuru listesi güncellenecek.        Konuk tahsis komisyonu başkanı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Çiçek konuya ilişkin açıklamasında, “Kamu Konutları Yönetmeliği’nin 14. maddesinin 1. fıkrasına istinaden lojman başvuru listesi güncellenecektir. Başvuru yapacak akademik ve idari personelin, 06 Ocak 2020 tarihinden itibaren NEVÜ sistemde yer alan Lojman Başvurusu linkinden veya https://sistem.nevsehir.edu.tr/lojman’dan giriş yaparak oluşturacakları lojman başvuru formunu doldurup imzalı olarak görev yaptıkları birimlerine en geç 17 Ocak 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar teslim etmeleri gerekmektedir. Birimlerin kendilerine teslim edilen başvuru formlarını en geç 20 Ocak 2020 Pazartesi günü saat 13.00’a kadar Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına ulaştırmaları gerekmektedir” dedi.  
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde lojman başvuru listesi güncellenecek.

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde lojman başvuru listesi güncellenecek.     

 

Konuk tahsis komisyonu başkanı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Çiçek konuya ilişkin açıklamasında, “Kamu Konutları Yönetmeliği’nin 14. maddesinin 1. fıkrasına istinaden lojman başvuru listesi güncellenecektir. Başvuru yapacak akademik ve idari personelin, 06 Ocak 2020 tarihinden itibaren NEVÜ sistemde yer alan Lojman Başvurusu linkinden veya https://sistem.nevsehir.edu.tr/lojman’dan giriş yaparak oluşturacakları lojman başvuru formunu doldurup imzalı olarak görev yaptıkları birimlerine en geç 17 Ocak 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar teslim etmeleri gerekmektedir. Birimlerin kendilerine teslim edilen başvuru formlarını en geç 20 Ocak 2020 Pazartesi günü saat 13.00’a kadar Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına ulaştırmaları gerekmektedir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.