Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Lösev Anneleri Kadınlar Günü’nü Kutladı

ASAYİŞ 09.03.2017 - 17:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Lösev Anneleri Kadınlar Günü’nü Kutladı

LÖSEV, çocuklarının tedavileri süresince her türlü zorluğa göğüs geren fedakâr ve cesur LÖSEV annelerinin Kadınlar Günü’nü annelere özel etkinliklerle kutladı.
LÖSEV, çocuklarının tedavileri süresince her türlü zorluğa göğüs geren fedakâr ve cesur LÖSEV annelerinin Kadınlar Günü’nü annelere özel etkinliklerle kutladı.   Çalışanlarının 80’i de kadınlardan oluşan LÖSEV, lösemi hastalığını tanıtmak, hastalar ve ailelerine desteklerin yanı sıra lösemili çocukların ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmayı ve bu vesile ile toplumu bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır.   Hastalığın ağır yükü altında ezilen kadınlarımızı el üstünde tutup, büyük mücadelelerinde güçlendirmekte, yıkılmaz kılmaktadır. Çatısı altında hizmet veren ve hizmet alan tüm kadınların kişisel gelişimleri için eğitim ve seminerlerle desteklemektedir. Annelerin, iyileştirilmesi ve meslek sahibi olmaları sağlanarak sosyal hayatta söz sahibi kadınlar haline gelmeleri amacıyla kurduğu Anne Atölyelerinde yüzlerce anneye meslek eğitimleri vermektedir.   Meslek sahibi olan anneleri atölyelerde üretim sürecine dâhil ederek istihdam etmekte ve ekonomik olarak güçlü, bağımsız olmalarına olanak tanımaktadır.   KADINLAR GÜNÜNDE LÖSEV’DEN BİRBİRİNDEN ANLAMLI ETKİNLİKLER   Merkezi Ankara ve şubelerde LÖSEV’e kayıtlı, tedavileri devam eden ve biten çocukların anneleri Dünya Kadınlar Günü’nü LÖSEV in kendileri için organize ettiği birbirinden farklı etkinlikler ve gezilerle kutladılar.   Ankara anneleri Beypazarı’na, İstanbul anneleri Bursa’ya, Bursa anneleri ise Çanakkale’ye düzenlenen gezilerde günün tadını gönüllerince çıkardılar. Bir yandan şehirlerin tarihi ve kültürüne tanıklık ederken, diğer yandan eğlenmeyi de ihmal etmediler. Çanakkale, Bursa ve Beypazarı Belediyelerinin katkılarıyla gerçekleştirilen gezilerde anneler tarihi mekânları rehberler eşliğinde gezdi.   Özel davetli olarak ağırlandıkları mekânlarda öğle yemeğiyle keyifli zamanlar geçiren anneler, konakları, müzeleri ve tarihi mekanları gezdiler. Tüm anneler bu keyifli yolculuk ve ziyaretlerden memnuniyetlerini belirterek destek olan tüm yardımseverlere LÖSEV aracılığıyla teşekkür ettiler.   LÖSEV olarak “KADINLARIMIZI” her fırsatta destekleyeceğimizi paylaşıyor ve hepsini sevgi ve saygıyla selamlıyor, bu konuda örnek olmak için çabalıyoruz.
LÖSEV, çocuklarının tedavileri süresince her türlü zorluğa göğüs geren fedakâr ve cesur LÖSEV annelerinin Kadınlar Günü’nü annelere özel etkinliklerle kutladı.

LÖSEV, çocuklarının tedavileri süresince her türlü zorluğa göğüs geren fedakâr ve cesur LÖSEV annelerinin Kadınlar Günü’nü annelere özel etkinliklerle kutladı.

 

Çalışanlarının 80’i de kadınlardan oluşan LÖSEV, lösemi hastalığını tanıtmak, hastalar ve ailelerine desteklerin yanı sıra lösemili çocukların ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmayı ve bu vesile ile toplumu bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır.

 

Hastalığın ağır yükü altında ezilen kadınlarımızı el üstünde tutup, büyük mücadelelerinde güçlendirmekte, yıkılmaz kılmaktadır. Çatısı altında hizmet veren ve hizmet alan tüm kadınların kişisel gelişimleri için eğitim ve seminerlerle desteklemektedir. Annelerin, iyileştirilmesi ve meslek sahibi olmaları sağlanarak sosyal hayatta söz sahibi kadınlar haline gelmeleri amacıyla kurduğu Anne Atölyelerinde yüzlerce anneye meslek eğitimleri vermektedir.

 

Meslek sahibi olan anneleri atölyelerde üretim sürecine dâhil ederek istihdam etmekte ve ekonomik olarak güçlü, bağımsız olmalarına olanak tanımaktadır.

 

KADINLAR GÜNÜNDE LÖSEV’DEN BİRBİRİNDEN ANLAMLI ETKİNLİKLER

 

Merkezi Ankara ve şubelerde LÖSEV’e kayıtlı, tedavileri devam eden ve biten çocukların anneleri Dünya Kadınlar Günü’nü LÖSEV in kendileri için organize ettiği birbirinden farklı etkinlikler ve gezilerle kutladılar.

 

Ankara anneleri Beypazarı’na, İstanbul anneleri Bursa’ya, Bursa anneleri ise Çanakkale’ye düzenlenen gezilerde günün tadını gönüllerince çıkardılar. Bir yandan şehirlerin tarihi ve kültürüne tanıklık ederken, diğer yandan eğlenmeyi de ihmal etmediler. Çanakkale, Bursa ve Beypazarı Belediyelerinin katkılarıyla gerçekleştirilen gezilerde anneler tarihi mekânları rehberler eşliğinde gezdi.

 

Özel davetli olarak ağırlandıkları mekânlarda öğle yemeğiyle keyifli zamanlar geçiren anneler, konakları, müzeleri ve tarihi mekanları gezdiler. Tüm anneler bu keyifli yolculuk ve ziyaretlerden memnuniyetlerini belirterek destek olan tüm yardımseverlere LÖSEV aracılığıyla teşekkür ettiler.

 

LÖSEV olarak “KADINLARIMIZI” her fırsatta destekleyeceğimizi paylaşıyor ve hepsini sevgi ve saygıyla selamlıyor, bu konuda örnek olmak için çabalıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.